Icardi ile Maxi Lopez'in Arasını Açan Wanda Nara, Çenesini Tutamadı Cezayı Yedi - Son Dakika
Spor

Icardi ile Maxi Lopez'in Arasını Açan Wanda Nara, Çenesini Tutamadı Cezayı Yedi

Icardi'yle evlenen Wanda Nara'ya eski eşi Maxi Lopez hakkında atıp tutmaktan dolayı 137.000 avro para cezası kesildi.

08.04.2016 11:03  Güncelleme: 14:54

Futbolun en tartışmalı aşk üçgeninin ortasında yer alan model Wanda Nara, İtalyan Torino takımında top koşturan futbolcu eski kocası Maxi Lopez'e 137.000 avro (yaklaşık 446.000 TL) para cezası ödeyecek.

MAÇ ÖNCESİ EL SIKIŞMAYINCA TARTIŞMA YENİDEN BAŞLADI

İtalyan İnter takımının futbolcusu Mauro Icardi ile evli olan model Wanda Nara, boşanma anlaşması gereği Maxi Lopez ile olan önceki evliliği ve boşanması hakkında konuşmaktan men edilmişti. Hafta sonu İnter ve Torino takımlarının karşılaşmasında maç öncesi yüz yüze gelen Lopez ve Icardi el sıkışmadı. Lopez, Sampdoria'dan eski takım arkadaşı Icardi'nin elini sıkmamış, pas geçmişti. Bu olay tartışmanın fitilini ateşledi.

BOŞANMA ANLAŞMASINI ÜÇ KEZ İHLAL ETTİ

Lopez'in eski, Icardi'nin şimdiki karısı olan Wanda Nara boşanma anlaşması kurallarında yer alan sessiz kalma şartını üç kez ihlal etti. Bunun üzerine model Wanda, her bir ihlal için para cezası ödemekle mükellef oldu. Aksi halde tekrar duruşma salonlarının yolunu tutacak.

ESKİ KARISI, LOPEZ'İ ÇOCUKLARI HAKKINDA SUÇLADI

Model Wanda Nara, sosyal medya üzerinden eski kocası Lopez'i suçlayıcı ifadeler kullandı. Lopez ile evliliklerinden olan üç oğlunu eski kocasının 20 gün boyunca okula göndermediğini ve kendisiyle bu süre zarfında konuşturmadığını şahsi Twitter hesabından kullandığı ifadelerle belirtti.

LOPEZ VE ICARDI ARASINDA DAHA ÖNCE DE GERİLİM YAŞANMIŞTI

Daha önce de Maxi Lopez, Wanda ile evlliğinden olan üç oğlunun isimlerini eski takım arkadaşı Mauro Icardi'nin vücuduna dövme olarak yazdırmasına kızmıştı. Hatta Icardi; "Bu üç küçük meleği seviyorum" yazısını da koluna dövme yaptırmış, bunun üzerine Lopez; "Halka mal olmuş bir figür olarak fotoğraflarının yayınlanmasını anlıyorum. Ama o fotoğraflarda çocuklarımın olması beni rahatsız ediyor" açıklamalarında bulunmuştu.



Icardi ile Maxi Lopez\'in Arasını Açan Wanda Nara, Çenesini Tutamadı Cezayı Yedi

Son Dakika Spor Icardi ile Maxi Lopez'in Arasını Açan Wanda Nara, Çenesini Tutamadı Cezayı Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement