"Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi" Kampanyası - Son Dakika
Spor

"Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi" Kampanyası

"Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi" Kampanyası

Samsunspor'da "Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi" adlı kampanya kapsamında futbolcular öğrencilerle buluştu.

17.10.2012 15:38  Güncelleme: 15:53

Samsunspor'da "Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi" adlı kampanya kapsamında futbolcular öğrencilerle buluştu.

15 günde bir futbolcular okulları ziyaret etme etkinliğinin bugünkü durağı İstiklal İlkokulu oldu. Samsunsporlu futbolcuları İstiklal İlkokulu öğrencileri coşkuyla karşıladı. Etkinliğe Samsunspor oyuncularından Mahamoudou Kere, Halil İbrahim Pekşen, İlyas Yılmazer ve Erdem Şen katıldı. Futbolcular öğrencilere imza dağıtırken zor anlar yaşadı. Bazı minikler de futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okul bahçesindeki imza dağıtımının ardından futbolcular sınıflara girerek öğrencilerle birlikte sohbet ettiler. Birinci sınıfa giren futbolcular miniklerin beslenme saatine denk geldikleri için öğrencileri kendi elleriyle yemeklerini yetirdiler. Ardından futbolcular öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek okuldan ayrıldılar.

Samsunspor ile buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Okulumuzda sporcuların karşılanmasında gösterilen sevgi Samsunspor'a olan sevginin bir örneğidir. Samsun'da Samsunspor bir markadır. Samsun'un Türkiye'de, ulusalda ve uluslararası düzeyde temsil etmesinde geliştirilmesi gereken bir markadır. Bunu da yöneticilerimiz sporcularıyla birlikte başarılı bir şekilde yürütüyorlar. Bizler de taraftar olarak Samsunspor'un yanındayız. İlkadım ilçesindeki tüm öğrenciler ve eğitimciler Samsunspor'un yanında ve onun başarısı için dua etmektedir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Futbolcu Ağabeylerimiz Okulumuza Geldi' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement