Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Bozüyükspor Teknik Direktörü Işık: "O kadar emek veren ve para harcayan bir 2. lig takımı gidip beton üzerinde, sentetik sahada Tatvan Gençlerbirliği Spor ile maç yapacak. Bunu da bize en son gün bildiriyorlar" "O yöreye olan bütün uçak biletleri tükenmişken, bizi otobüsle Tatvan'a gitmeye zorluyorlar. Yani TFF'nin böyle bir kararı ve Bozüyükspor'a böyle bir armağanı var"

30.09.2013 17:23

Bozüyükspor Teknik Direktörü Ergin Işık, "O kadar emek veren ve para harcayan bir 2. lig takımı, gidip beton üzerinde, sentetik sahada Tatvan Gençlerbirliği Spor ile maç yapacak. Bunu da bize  en son gün bildiriyorlar" dedi.

Işık, "O yöreye olan bütün uçak biletleri tükenmişken, bizi otobüsle Tatvan'a gitmeye zorluyorlar. Yani TFF'nin böyle bir kararı ve Bozüyükspor'a böyle bir armağanı var" ifadesini de kullandı.

Işık, Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademesinde oynayacakları Tatvan Gençlerbirliği Spor maçı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), kendilerine beton zemin üzerinde maç oynatacağını" ileri sürdü.

"Tatvan Gençlerbirliği Spor'un sahası yok"  denilerek başka yerlerde saha arandığını dile getiren Işık, "15 gün sonra bütün takımlar kupa maçlarını oynamışken, bize daha uygun bir saha bulacaklarını söylemelerine rağmen, zamanında oynamayı planladığımız bir maçı, 1 hafta sonra geri aldılar ve tekrar oynanmayacağı ifade edilen Tatvan'da beton zemin üzerinde bize maç oynatacaklar" ifadesini kullandı.

Kupa maçının, Tatvan'da oynanacağının kendilerine son gün bildirildiğini ifade eden Işık, şöyle konuştu:

"O kadar emek veren ve para harcayan bir 2. lig takımı gidip beton üzerinde, sentetik sahada Tatvan Gençlerbirliği Spor ile maç yapacak. Bunu da bize bildirirken en son gün bildiriyorlar. O yöreye olan bütün uçak biletleri tükenmişken, bizi otobüsle Tatvan'a gitmeye zorluyorlar. Yani TFF'nin böyle bir kararı ve Bozüyük Spor'a böyle bir armağanı var. Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok. Orada güvenlik önlemlerinin problemli olduğu söyleniyor. Güvenlik önlemlerinin problemli olduğu bir yerde maç yapıp geri döneceğiz ve pazar günü de Kızılcahamamspor ile maç yapacağız. Bizim 4 günümüz yollarda geçecek ve çalışma yapma gibi bir şansımız olmadan, bizim için hayati önem taşıyan ve belki de kırılma noktalarından birini yaşayacağımız Kızılcahamam ile karşılaşacağız. Bu da bizim en büyük dezavantajımız olacak."

Işık, ligdeki performanslarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki son müsabakada, Altınordu'ya 5-0 mağlup olduklarını anımsatan Işık, "Altınordu maçında beklediğimizin çok altında bir performans ortaya koyduk. Gole kadar çok iyi giden bir maçta, golden sonra kırılan direncimiz ile olumsuz hava ve saha şartlarından etkilendik. Oyunumuzu ortaya koyamadık, rakip de buna çok fazla izin vermedi. Rakibin oynamasına izin verdik ve rakibin oyununu bozamadık. Auta giden bir topun bize korner olarak geri dönmesi ve o topun gol olması erken dönemde bizi maçtan koparttı. Peş peşe gelen goller de oyun disiplinimizi alt üst etti. Bütün olumsuzluklara rağmen, önümüzdeki Kızılcahamam maçını lehimize çevirmek için üzerimize düşen her şeyi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement