Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig

1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Derince Belediyespor, yarın deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısında 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermek istiyor

07.12.2013 13:11

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Derince Belediyespor, yarın deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısında 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Grubunda liderin 6 puan gerisinde 3. sırada bulunan Derince temsilcisi, Kahramanmaraş deplasmanından galibiyetle dönerek lider Ümraniyespor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Son galibiyetini 12'nci haftada deplasmanda Belediye Bingölspor'u 3-0 yenerek elde eden Derince Belediyespor, daha sonra oynadığı 3 maçta da berabere kaldı.

Sarı-lacivertli ekip, Ankara Demirspor, Beylerbeyispor ve Kızılcabölükspor karşılaşmalarında sahadan beraberlikle ayrılınca lider Ümraniyespor'la arasındaki puan farkı açıldı.

Derince temsilcisi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 3 puan kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

"Sezon başında planladığımız puanın biraz altında kaldık"

Teknik Direktör Ali Asım Balkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalan 2 maçı da kazanmayı hedeflediklerini belirterek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un zorlu bir rakip olduğunu söyledi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Balkaya, yakaladıkları fırsatların bazılarını kaçırdıkları için ilk devre sonunda elde etmeyi planladıkları puanın biraz altında kaldıklarını kaydetti.

Balkaya, sezon başında hedefi play-off maçlarına katılmak olarak koyduklarını dile getirerek, şu anda da play-off hattında bulunduklarını bildirdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement