Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor'da, olağanüstü kongre kararı alındı

01.07.2013 16:20

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor'da, olağanüstü kongre kararı alındı.

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpte bir yıldır görev yaptıklarını belirterek, daha rahat bir çalışma ortamı için olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde 8 Temmuz Pazartesi günü yapılacak kongreye tüm üyeleri ve taraftarları beklediklerini dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Bir yıldır maddi ve manevi sıkıntılara rağmen Bozüyükspor'u hak ettiği yere taşıyabilmek için çalışıyoruz. Aldığımız olağanüstü kongrenin amacı, kulüpte daha rahat bir çalışma ortamı yaratabilmek. Bunun için, 17 olan yönetim kurulu üye sayımızı 9 veya 11'e düşürmeyi, tüzüğümüzü değiştirmeyi ve kurumsallaşmayı hedefliyoruz. Kulüp yapısının elden geçmesi için alınması gereken bir kongre kararıydı. Kongrede aday olmak isteyen, bu işi bizden daha iyi yapabileceğini düşünenleri de kongrede aday olmaya çağırıyoruz. Bu bizi hayli mutlu eder. 8 Temmuz 2013 tarihinde tesislerde yapacağımız kongrede çoğunluk sağlanamazsa 15 Temmuz'da ikinci toplantı yapılacak. İnşallah, kongremize katılım yoğun olur ve Bozüyükspor için hayırlı bir karar çıkar."

Olağanüstü kongre nedeniyle transfer gündemini askıya aldıklarını belirten Özkan, "Kongremizde başka arkadaşlarımız aday olur, kan değişikliği olabilir' diye transferi askıya aldık. Şu anda hoca ve futbolcu transferleri hakkında görüşmelerimiz var ama öncelikle kongremizi yapacağız" diye konuştu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement