Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Karşıyaka Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Manisaspor karşısında hafta içinde maç yapmamış olmayı fırsata dönüştürmek istiyoruz"

20.09.2013 18:00

PTT 1. Lig'de yarın Manisaspor'a konuk olacak Karşıyaka'nın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Manisaspor karşısında hafta içinde maç yapmamış olmayı fırsata dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda Manisaspor'un kendilerine karşı üstünlüğünü bulunduğunu, yarın bu şanssızlığı kırmak için mücadele edeceklerini söyledi. Galibiyete ihtiyaçları olduğunu kaydeden Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Manisaspor maçından sonra bir kupa müsabakamız var, ardından Kahramanmaraşspor ile karşılaşacağız. Karlı bir haftayı geride bırakmak istiyoruz. Kazanacağımız maçlarla puan tablosunda önemli bir yer sağlayacağız. Rakibimiz çarşamba günü bir maç yaptı. Manisaspor karşısında hafta içinde maç yapmamış olmayı fırsata dönüştürmek istiyoruz."

Karşıyaka'da cezalı Erdi Kasapoğlu, Milli takımda bulunan Ali Say, sakatlığı devam eden Umut Koç, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Tayfun Cora'nın durumu maç saatinde belli olacak.

Müsabaka için Karşıyaka taraftarlarına ayrılan 825 biletin yarın emniyet güçlerinin kontrolünde Süreyya Parkı'nda satılacağı öğrenildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement