Futbol: 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri - Son Dakika
Spor

Futbol: 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Futbol: 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gülen: ''Amacımız gurubu ikinci sırada tamamlamak, yarınki maçta galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız''

12.02.2014 17:30

2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'taki dördüncü maçında, yarın Ukrayna ile karşılaşacak olan Kadın A Milli Futbol Takımı son antrenmanına çıktı.

Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda yapılan antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Amacımız grubu ikinci sırada tamamlamak, yarınki maça galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız" dedi.

Ukrayna'ya karşı oynayacaklarını anımsatan Gülen, şunları söyledi:

"Ukrayna bizim bir önceki maçta oynadığımız Karadağ'ı 4-1 yenmişti. Onlar tek maç oynadılar, biz 3 maçı geride bıraktık. İngiltere ile arka arkaya iki defa, bir İngiltere'de bir de burada karşılaştık. Bir de Buca'da oynadığımız Karadağ maçı var. 2 mağlubiyet bir galibiyet ile grubumuzda, 2015 Dünya Kupası elemelerinde yolumuza Ukrayna ile devam ediyoruz. Amacımız grubu ikinci sırada tamamlamak, yarınki maça galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız."

Gülen, grup elemlerinde en iyi ikinci takımın da gruplardan çıkacağını belirterek, rakiplerine karşı korkmadan oynayacaklarını kaydetti.

İngiltere'nin grubun favori takımı olduğunu anlatan Gülen, şöyle devam etti:

"İlk iki maçımızda bizden güçlü takımlarla oynadık. O maçları en az hasarla atlatıp, daha sonraki maçlarda takımı etkilemeyecek bir sonuç elde ederek hem bilgi hem tecrübe kazanmak istedik. Orada elde ettiğimiz tecrübeleri, bu gibi takımlara karşı kullanmak istiyoruz. İnşallah yarın da maça galibiyet parolasıyla çıkıp kazanacağımıza inanıyorum."

Futbolcuların yarınki maça hazır olduğunu, sadece iki oyuncunun sakatlıkları bulunduğunu aktaran Gülen, Elif ve Didem'in durumlarının maç saatinde belli olacağını bildirdi.

Yarın saat 14.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Ana Minic yönetecek.

2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 42 takım 7 grupta mücadele ediyor. A Milli Futbol Takımı, İngiltere, Ukrayna, Belarus, Galler ve Karadağ ile birlikte 6. Grup'ta yer alıyor. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement