Fransa Nijerya'yı 2-0 Yenerek Çeyrek Finale Çıktı - Son Dakika
Spor

Fransa Nijerya'yı 2-0 Yenerek Çeyrek Finale Çıktı

2014 Dünya Kupası ikinci tur maçında Fransa, Nijerya'yı 2-0 yenerek çeyrek final biletini aldı. Fransa'nın golleri son dakikalarda geldi.

30.06.2014 21:43  Güncelleme: 21:39

2014 FIFA Dünya Kupası ikinci tur maçında Fransa, Nijerya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Nijerya ise turnuvaya veda etti. Fransa çeyrek final biletini son dakikalarda attığı gollerle aldı.

FRANSA SON 10 DAKİKADA AÇILDI

Brasilia'daki Estadio Nacional'da oynanan maçta Fransa'ya galibiyeti getiren goller, 79. dakikada Paul Pogba, 90+2'de Joseph Yobo'dan (kendi kalesine) geldi. Fransa, bu sonuçla çeyrek finale yükselirken, Nijerya ise kupaya veda etti.

EMENIKE VE YOBO 90 DAKİKA OYNADI

Bu arada Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcuları Emmanuel Emenike ile Joseph Yobo 90 dakika forma giydiler.

YOBO TARİHE GEÇTİ

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, tarihi bir başarıya imza atarak Nijerya Milli Takımı formasını 100. kez giyen tarihteki ilk isim oldu.Dünya Kupası'nın en tecrübeli isimlerinden olan Yobo, geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçirmişti. Halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olan Joseph Yobo'nun yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyip giymeyeceği, transferdeki gelişmeler ve teknik direktör Ersun Yanal'ın kararına bağlı.

Fransa Nijerya\'yı 2-0 Yenerek Çeyrek Finale Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fransa Nijerya'yı 2-0 Yenerek Çeyrek Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement