Flavıo Gulınellı, Galatasaray Fxtcr'ın Başantrenörü Oldu - Son Dakika
Spor

Flavıo Gulınellı, Galatasaray Fxtcr'ın Başantrenörü Oldu

Flavıo Gulınellı, Galatasaray Fxtcr\'ın Başantrenörü Oldu

Galatasaray FXTCR'nin daha önce anlaşmaya vardığı, kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran Başantrenör Flavio Gulinelli'nin imza töreni bugün gerçekleşti.

30.06.2014 15:59

Galatasaray FXTCR'nin daha önce anlaşmaya vardığı, kariyerinde Avrupa kupaları, İtalya şampiyonlukları gibi önemli başarılar bulunduran Başantrenör Flavio Gulinelli'nin imza töreni bugün gerçekleşti.

Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Medya Center'da gerçekleştirilen imza töreninde kulüp direktörü Levent Akın ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık hazır bulundular. Transferle ilgili konuşan Kulüp Direktörü Levent Akın, "Hocamız Türkiye'de de takım çalıştıran çok kariyerli bir hoca. Bu sene bizimle çalışacak. Birçok şampiyonluklara ve önemli başarılara imza atmış biri. En büyük özelliği de alt yapıdan oyuncu kazandırması. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MENAJER TANIK: "HOCAMIZLA İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞACAĞIMIZI UMUYORUM"

Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ise, "Kariyeri açısından kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacak bir hoca. Bizim için en büyük özelliği hocamızın Türkiye'yi tanıması. Hırsı, motivasyonu çok kuvvetli ve en büyük özelliği de tecrübeli oyuncularla beraber gençlere önem vermesi. Sporcular üzerinde çok büyük emeği geçeceğini düşünüyorum ve hocamızla sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağımızı umuyorum" şeklinde konuştu.

GULINELLI: "ÖNEMLİ OLAN GETİRECEĞİMİZ KUPALAR VE ŞAMPİYONLUKLARDIR"

Flavio Gulinelli ise transferi hakkında, "Sporda geçmişin değil geleceğin önemi olduğunu düşünüyorum. Geçmişimiz bize sadece motivasyon kazandırabilir. Önemli olan sezon sonu getireceğimiz kupalar ve şampiyonluklardır. Galatasaray FXTCR'nin yeni sezonda son topa kadar savaşacağının, en azami şekilde oyun sergileyeceğinin ve bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağımızın sözünü taraftarımıza ve camiamıza veriyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Flavıo Gulınellı, Galatasaray Fxtcr'ın Başantrenörü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement