Fk Kukesi - Trabzonspor Maçı Öncesi Kadrolar ve Notlar - Son Dakika
Spor

Fk Kukesi - Trabzonspor Maçı Öncesi Kadrolar ve Notlar

Fk Kukesi - Trabzonspor Maçı Öncesi Kadrolar ve Notlar

Stat.HAKEMLER.FK KUKESİ.

22.08.2013 20:57

Stat: Qemal Stafa

HAKEMLER: Stanislav Todorov (), Veselin Dobriyanov (), Georgi Slavov ()

FK KUKESİ: Halilaj () ; Brahja (), Gerhard (), Popovic (), Hallaci () ; Allmuca (), Hoxha (), Karabeci (), Pegini () ; Musolli (), Malotaj ()

YEDEKLER: Koci, Lila, Smajlaj, Manuka, Mziu, Alikaj, Cikalleshi

TRABZONSPOR: Onur () ; Zeki Yavru (), Aykut Demir (), Mustafa (), Olcan () ; Aykut Akgün (), Zokora (), Soner (), Volkan Şen () ; Adrian (), Henrique ()

YEDEKLER: Zeki Ayvaz, İbrahim Demir, Emre Güral, Batuhan, Abdülkadir, Alanzinho, Yusuf

GOL:

MAÇTAN NOTLAR:

AKÇAY SİSTEM DEĞİŞTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, sakatlıkları bulunan Malouda, Bosingwa ve Giray ile kart cezalısı olan Colman'ın yokluğunda oyun sisteminde değişikliğe gitti. Bugüne kadar oynanan 4 resmi müsabakada iki defensif orta ile mücadele eden Trabzonspor bu kez 3 defansif orta saha ile sahaya çıktı. Akçay, kadro yetersizliği nedeniyle üçüncü kaleci İbrahim'i de maç kadrosuna alarak 18 kişilik kadroyu tamamladı. İbrahim, böylelikle ilk kez 18 kişilik kadroya girmeyi başardı.

BAŞKAN MAÇA GELEMEDİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yoğun süren transfer çalışmaları nedeniyle FK Kukesi ile oynanan maçı izlemek için Arnavutluk'a gidemedi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Güney, Ali Uzunay, Abdi Serdar Üstünsalih, Engin Kara, Onur İncehasan ve Abdullah Ayaz ise takımı yalnız bırakmadı.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Trabzonspor'un FK Kukesi ile oynadığı maça Arnavut taraftarların yanı sıra Türk taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'den takımla birlikte Arnavutluk'a gelen taraftarların yanı sıra başta Kosova ve Bosna-Hersek olmak üzere çevre ülkelerden gelen Türk taraftarlar tribünlerdeki yerlerini alarak Trabzonspor'a destek verdi. Bu arada Trabzonsporlu taraftarların yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar da bordo ; mavili kulübe destek verirken bir Fenerbahçeli taraftarın Kukesi tribünlerinde Fenerbahçe atkısı açarak Arnavut kulübüne destek vermesi dikkat çekti.

ARNAVUTLUK FUTBOL FEDERASYONU'NDAN KUKESİ'YE MOTİVASYON

Arnavutluk Futbol Federasyonu FK Kukesi'ye Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi motivasyonu artırmak için jest yaptı. Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada FK Kukesi'nin Trabzonspor'u mağlup etmesi durumunda ödül olarak kulübe 300 bin Euro verileceği duyuruldu. Arnavutluk'ta yayın yapan gazeteler bu gelişmeyi manşetlerine taşırdı. - Tiran

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fk Kukesi - Trabzonspor Maçı Öncesi Kadrolar ve Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement