FIFA'dan Bucaspor'a 2 Yıl Transferde Men - Son Dakika
Spor

FIFA'dan Bucaspor'a 2 Yıl Transferde Men

FIFA\'dan Bucaspor\'a 2 Yıl Transferde Men

2011 yılında alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulüpten ayrılan Dady için FIFA, İzmir ekibine 2 yıl transferden men cezası verdi.

25.09.2014 16:16

FIFA , PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor 'a eski futbolcusu Dady 'e alacağını ödemediği gerekçesiyle 2 yıl transferden men cezası verdi.

Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya, yaptığı açıklamada 2 Temmuz 2010'da transfer edilen Dady'ye alacaklarının ödenmediğini, oyuncunun da biriken alacakları nedeniyle 30 Aralık 2010'da sözleşmesini fesh ettiğini belirtti. Dany'nin 7 Ocak 2011'de de tazminat hakları için FIFA nezdinde dava açtığını kaydeden Kaya, davanın uzlaşıyla kapatılması için girişimde bulunmalarına rağmen tekliflerinin kabul edilmediğini bildirdi.

Kulübün mali sıkıntılar yaşadığı bir dönemde FIFA'nın Dady ile ilgili kararı tebliğ ettiğini anlatan Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kararda kulübümüzün 620 bin avro tazminat ile mahrum kalınan kar, sözleşmesel alacak toplamı olarak faiziyle ödenmesine hükmedildiğini ve FIFA tarafından kulübümüze 2 yıl transferden men cezası verildiğini kamu oyunun bilgisine üzülerek sunuyoruz."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor FIFA'dan Bucaspor'a 2 Yıl Transferde Men - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement