Fenerbahçeli Fernandao ile Eşi, Tehdit Mesajları Alıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Fernandao ile Eşi, Tehdit Mesajları Alıyor

Brezilya'da 9 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçtan sonra rakip futbolcuya "Seninle görüşeceğiz korkak palyaço" yazan Fenerbahçeli Fernandao, tehdit mesajları almaya başladı.

25.02.2018 09:20  Güncelleme: 11:43

Brezilya'da Vitoria ile Bahia arasında oynanan maçta iki takımın futbolcuları arasında yaşanan arbede sonrası 9 kırmızı kart çıkmış, Jose Fernandao da bu maçta rakip takım oyuncusuna yumruk atan Vitorialı Kanu'ya sosyal medyadan "Seninle görüşeceğiz korkak palyaço" sözleriyle tepki göstermişti.

"BU MESAJLARIN ARDINDAN SUSMAMAK İMKANSIZ"

Fotomaç'ın haberine göre; bu tepki nedeniyle sarı-lacivertli futbolcunun tehdit mesajları aldığı ortaya çıktı. Fernandao'nun eşi, sosyal medya hesabından "Sizi susturmasını iyi biliriz" şeklinde aldıkları tehditlerin ekran görüntüsünü paylaşıp, "Kocama ve bana çok sayıda tehdit mesajları geliyor. Polemiğe girmek istemiyoruz ama gelen mesajların ardından susmamak imkansız. Ölüm tehditleri, futbolun çok ötesinde. Bu bir suç" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Fernandao ile Eşi, Tehdit Mesajları Alıyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Fernandao ile Eşi, Tehdit Mesajları Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Doğrucu Daivid: Gs bjk yada ts li bebeler olabilir.Korkma Fernandao karşına çıkınca kaçacak yer ararlar.Bunlar klavye delikanlısı. 13 32 Yanıtla
    Bjk: Bjk lilere camur atma 10 5
  • Okan eren: Tehdit mesajlari almis ama yinede akillanmamis bugun ne oldugunu herkes gordu 0 1 Yanıtla
  • Ss: He bu yüzden bjk 3 attı 0 1 Yanıtla
  • Ss: He he ronaldo sunya 0 0 Yanıtla

Advertisement