Ferizli Spor Okulları, 6-12 yaş grubundaki öğrencilere futbol eğitimi veriyor - Son Dakika
Spor

Ferizli Spor Okulları, 6-12 yaş grubundaki öğrencilere futbol eğitimi veriyor

Ferizli Spor Okulları, 6-12 yaş grubundaki öğrencilere futbol eğitimi veriyor

Ferizli Spor Okulları, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve futbol yeteneklerini geliştirmek amacıyla eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Alt Yapı Gelişim Antrenörü Cemil Gümüş, okullarına diğer ilçelerden de katılım olduğunu belirterek, hedeflerinin Ferizli Spor Kulübü'ne, Sakaryaspor'a ve diğer büyük kulüplere futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

10.09.2023 19:36

Ferizli Spor Okulları, 6-12 yaş grubundaki öğrencileri futbola kazandırmak için eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Alt Yapı Gelişim Antrenörü Cemil Gümüş, yaptığı açıklamada, ilçedeki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için futbol okulunda yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Spor kulüplerinde antrenörlük yapan arkadaşlarının kendilerini desteklediğini anlatan Gümüş, "300 civarında öğrencimizle belirlediğimiz saat ve günlerde çalışma yapıyoruz. Bu esnada ailelerin tribünden alkış ve tezahürat yapmaları, saha içindeki çocuklara moral veriyor." dedi.

Gümüş, okullarına diğer ilçelerden de katılım olduğunu belirterek, "Hedefimiz, Ferizli Spor Kulübü'müze, Sakaryaspor'a ve diğer büyük kulüplerimize futbolcu vermektir. Bugünün küçüklerinin yarın büyük kulüplerde oynayıp ilçemizi ve Sakarya'yı temsil edeceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ferizli Spor Okulları, 6-12 yaş grubundaki öğrencilere futbol eğitimi veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement