Fenerbahçeli Sinan Gümüş, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Sinan Gümüş, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Sinan Gümüş'ü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

03.11.2020 18:41  Güncelleme: 18:53

Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Sinan Gümüş'e ceza kapıda. Türkiye Futbol Federasyonu, tecrübeli futbolcuyu disiplin kuruluna sevk etti.

Federasyonun resmi internet sitesinde konuyla ilgili, "FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu SİNAN GÜMÜŞ'ün 02.11.2020 tarihinde oynanan FRAPORT-TAV ANTALYASPOR- FENERBAHÇE A.Ş. Süper Lig müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 03.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

27 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor maçının son dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Fenerbahçeli Sinan Gümüş, PFDK\'ya sevk edildi

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Sinan Gümüş, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ccc: HAKEMİN GIRTLAĞINA SARILANLAR HAALA FUTBOL OYNUYOR 0 0 Yanıtla
  • Yavuz : Hakem maçın katili oldu onu sevkedin 0 0 Yanıtla
  • Taraftar: Adaletsiz bir TFF den ne beklenir evet yanlış olabilir ama TS başkanının hareketleri Fatih Terim'in hareketleri oyuncularının küfürleri hal hareketleri sonucundan verilen ufak tefek cezalar ve caydırıcı olmayan kararlar ama Fenerbahçe ve Fenerbahçeli bir oyuncu olunca kurallar aklınıza geliyor dimi riyakar iki yüzlüler 0 0 Yanıtla
  • Doğruya Doğru: Fenerbahçeliyim ama dünkü hareketi bu futbolcuya yakıştıramadım. Kardeşim takımın sana para veriyor sen amatör bir takımda oynamıyorsun profesyonel olman gerekirken çok cahilce hareket yapıyorsun sorumsuzluğunun bedelini hem sen hem formasını giydiğin takımın ödüyor. 0 0 Yanıtla
  • II. Emre: Sultan II. Emre karşınızda. 0 0 Yanıtla

Advertisement