Fenerbahçeli futbolcuların zafer sevinci yıktı geçti! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli futbolcuların zafer sevinci yıktı geçti!

Fenerbahçeli futbolcular, MKE Ankaragücü deplasmanı dönüşü takım otobüsünde maçın tekrarını izledi. Enner Valencia'nın golüyle otobüste büyük sevinç yaşandı. Son dakikada gelen galibiyet zaferi, futbolcuların çığlıklarıyla doldu taştı.

09.05.2021 11:56  Güncelleme: 12:08

Spor Toto Süper 40. hafta mücadelesinde deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Enner Valencia'nın 90+6. dakikada attığı golle galibiyete uzanan ve hem saha içinde hem de kenarda büyük sevinç yaşayan sarı lacivertli camianın coşkusu takım otobüsüne kadar taşındı.

Kulüp televizyonun klasikleşen maç sonu takım otobüsü yayınında Enner Valencia'nın galibiyet golünü yeniden izleyen sarı lacivertli futbolcular, tekrardan büyük sevinç yaşadı. Oyuncular hep bir ağızdan "Gool" diye bağırdı.

Osayi Samuel ile röportaj yaptığı esnada yaşanan o anları izleyicilere aktaran FB TV muhabiri, "Futbolcularımız aynı zamanda maçın tekrarını izliyorlar takım otobüsünde. Ve az önce bahsettiğimiz Enner Valencia'nın golü geldi ekranlara. O gol sonrası takım otobüsünde bir kez daha 'gol' sesi yükseldi." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcuların zafer sevinci yıktı geçti!

Son Dakika Spor Fenerbahçeli futbolcuların zafer sevinci yıktı geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Ankara: İrfan topu koluyla aldı. Ankaragücü yandı. 15 41 Yanıtla
    Giresunlu: 2011 şampiyonu Trabzonspor bunlara her yol mübah kardeşim... 12 29 Kümeye: Hadiya rüyandamı gördün ezik 19 5 lolo: 2011 şampiyonu trabzon spor olayı aynı sözde ermeni soykırımına benziyor, var olduğunu iddia ediyorlar ama yok öyle bişey kanka FENERBAHÇE 2011 SEZONU ŞAMPİYONUDUR NET. 8 0
  • Black : Ulan topu kolu ile aldı diyen embesiller siz maçı g....Lemi seyrettiniz 37 2 Yanıtla
    fb: muhtamelen 10 1
  • İrfan: Son topu kolumla aldım. 5 24 Yanıtla
  • DEVRİM KARATINA: Bu sevincin nedeni fazlasıyla nefret ettiğiniz GS'ın BJK'li yenmiş olması olmasın sakın? Yoksa neye yarardı bu galibiyet? Merak etmeyin salı akşamı BJK şampiyon olur. Siz Sivas'a teslimsiniz. 13 15 Yanıtla
  • Yavuzcan: Boşa kimse sevinmesin bir GS li olarak bu senenin şampiyonu BJK dir,Sergen Yalçını tebrik etmek ve başarılı bir hoca olması bir Türk olarak ayrıca gururlandırmıştır beni. 1 16 Yanıtla
  • Kamu: Komedi sen sezon boyunca ne top oynadında sevinç çığlıkları atıyorsun. 5 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement