Fenerbahçe, Zimbru Chisinau maçı hazırlıklarına devam etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Zimbru Chisinau maçı hazırlıklarına devam etti

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turunda Zimbru takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Joshua King'in yer almadığı idmanda Ferdi Kadıoğlu da tedbir amaçlı dinlendirildi. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacakları çalışmayla devam edecek.

22.07.2023 20:13

- Fenerbahçe, Zimbru Chisinau maçı hazırlıklarına devam etti

İSTANBUL - Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turunda Zimbru takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Son bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Joshua King'in yer almadığı akşam idmanında Ferdi Kadıoğlu da tedbir amaçlı dinlendirildi.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

Fenerbahçe, Zimbru Chisinau maçı hazırlıklarına devam etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Zimbru Chisinau maçı hazırlıklarına devam etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement