Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için savunma bölgesine düşündüğü Milanlı oyuncu Zapata'nın Genoa ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öğrenildi.

22.06.2019 11:54

Fenerbahçe'nin stoper adayları arasında yer alan Cristian Zapata'nın yeni takımını duyuruldu.

Sky Italia'da yer alan habere göre; Milan ile sözleşmesi biten Cristian Zapata, Serie A ekibi Genoa ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya yakın.

Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi

2-3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Zapata'nın menajeri Cordoba geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Zapata şu anda Copa America'ya konsantre oldu ve şu anda tek hedefi bu. Bazı kulüplerle görüşüyoruz ancak konsantrasyonunu bozmak istemiyoruz. Umarım 2-3 yıl daha oynayabileceği bir kulüp bulacak ve önemli şeyler için savaşacak" ifadelerini kullanmıştı.

Milan ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki stoper, Kolombiya Milli Takımı ile 56 maça çıktı. Zapata, Milan'da 5 sezonda 148 maçta oynadı ve 5 golle de skor katkısı yaptı.

Fenerbahçe\'ye Zapata\'dan kötü haber geldi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Zapata'dan kötü haber geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • taa: ali koç başkan fener tavşan sezonu bitti elde var 0 kümede kalam başarısını gösteren sarı civcivler baskette atıp tutmalarına rağmen hava aldılar bu koçun iyi bir boy abdestine ihtiyacı var neye elini atsa kurutuyor 0 0 Yanıtla
  • Fenev: Ali Koç sen git ticaret yap, futboldan çakmıyorsun, ancak taraftar olur 0 0 Yanıtla

Advertisement