Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Haim Revivo, Tel Aviv Belediye Başkanına Rüşvet Vermekle Suçlanıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Haim Revivo, Tel Aviv Belediye Başkanına Rüşvet Vermekle Suçlanıyor

İsrailli futbolcu Haim Revivo, Tel Aviv belediye başkanına 15 bin lira rüşvet vermekle suçlanıyor. Polis, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski oyuncusu hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

09.03.2019 14:08  Güncelleme: 14:11

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da da futbol oynayan İsrailli Haim Revivo'nun ismi rüşvet iddiasına karıştı. İsrail polisi Tel Aviv Belediye Başkanı'na inşaat ruhsatı almak için verilen toplam 385 bin Şekel (580 bin TL) rüşvetin 10 bin Şekel'lik (15 bin TL) kısmının Haim Revivo tarafından karşılandığını tespit etti ve ünlü oyuncunun da soruşturmaya dahil edilmesini istedi.

10 BİN ŞEKEL RÜŞVET VERDİ

Revivo'nun da şehrin kıyı kentinde bulunan bir mülkte inşaat çalışmasına izin almak için bu parayı verdiği iddia ediliyor. 10 bin Şekellik (15 bin lira) rüşvetin Belediye Başkan Yardımcısı Arnon Giladi'ye verildiği de öne sürülüyor. Revivo'yla ilgili olayın iktidardaki Likud partisi ve koalisyon başkanı David Bitan'a yönelik soruşturma sırasında ortaya çıktığı da belirtiliyor. Müfettişler paranın Giladi ile bağlantılı bir kuruluşa ödendiğinden şüpheleniyorlar.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Haim Revivo, Tel Aviv Belediye Başkanına Rüşvet Vermekle Suçlanıyor

"ENDİŞEM YOK, TEMİZİM"

Polisin soruşturma önerisinin bir bağlayıcılığının olmadığı, savcıların iddiaların takip edilip edilmeyeceğini tartıştığı da belirtiliyor. Haim Revivo ise ifadesinde, "Asla suç işlemedim. Polise ayrıntılı şekilde ifade verdim" diye konuştu.

(Akşam)

Fenerbahçe ve Galatasaray\'ın Eski Oyuncusu Haim Revivo, Tel Aviv Belediye Başkanına Rüşvet Vermekle Suçlanıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Haim Revivo, Tel Aviv Belediye Başkanına Rüşvet Vermekle Suçlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 10ur: Şekel ne la :) yakında bizim argoya işler bu kelime :))) 1 0 Yanıtla

Advertisement