Fenerbahçe Ülker, Laboral Kutxa'yı Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker, Laboral Kutxa'yı Ağırlıyor

Fenerbahçe Ülker, Laboral Kutxa\'yı Ağırlıyor

Basketbolda Euroleague E Grubu 6. haftasında Fenerbahçe Ülker, bugün İspanya temsilcisi Laboral Kutxa'yı konuk edecek.

13.02.2014 20:17  Güncelleme: 20:29

Basketbolda Euroleague E Grubu maçı başlıyor. Fenerbahçe Ülker Laboral Kutxa maçı ne zaman? Fenerbahçe Ülker Laboral Kutxa maçı bilgileri. Fenerbahçe Ülker Laboral Kutxa maçı saat kaçta?

Basketbolda Euroleague E Grubu 6. haftasında Fenerbahçe Ülker, bugün İspanya temsilcisi Laboral Kutxa'yı konuk edecek.

Sarı-lacivertlilerle, Laboral Kutxa arasındaki karşılaşma saat 21.45'te Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Top 16 turuna kötü bir başlangıç yapan ve 5 maçta 1 galibiyetle son sırada yer alan Fenerbahçe Ülker, kendisiyle aynı puana sahip İspanyol ekibi karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

İlk tur grup karşılaşmalarında başarılı sonuçlar alan ve 10 maçta sadece 2 yenilgiyle, lider olarak üst tura çıkan sarı-lacivertliler, Top 16 turuna ise kötü başladı. İlk 3 maçını diğer Türk takımları Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital gibi kaybeden Fenerbahçe Ülker, 4. haftada İstanbul'da Panathinaikos'u mağlup ettikten sonra, 5. haftada deplasmanda EA7 Emporio Armani'ye mağlup oldu.

Sarı-lacivertliler, bu sezon THY Avrupa Ligi'nde evinde yaptığı 7 maçta sadece 2 kez yenildi. İlk tur gruplarında Sırbistan'ın Partizan NIS ekibine İstanbul'da mağlup olan Fenerbahçe Ülker, Top 16 turunda ise seyircisi önünde Barcelona karşısında galip gelemedi.

Laboral Kutxa, son 4 maçını kaybetti

Fenerbahçe Ülker gibi tek galibiyeti bulunan Laboral Kutxa ise Top 16 turundaki son 4 maçını kaybetti.

İspanyol ekibi, E Grubu'ndaki ilk maçında ülkesinden Unicaja Malaga'yı mağlup ettikten sonra Panathinaikos, EA7 Emporio Armani, Olympiakos ve son olarak da Anadolu Efes'e mağlup oldu.

Turkish Airlines Euroleague’de Fenerbahçe Ülker, İstanbul’da Laboral Kutxa karşısında kritik bir sınava çıkacak. Birer galibiyetli iki takımın mücadelesi saat 21:45'te başlayacak ve NTV Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Turkish Airlines Euroleague’de Fenerbahçe Ülker, E Grubu’nun 6. haftasında Fenerbahçe Ülker, İspanya temsilcisi Laboral Kutxa’yı konuk edecek.

Top 16 turunda 5 maçta 1 galibiyet alan Fenerbahçe Ülker, grubunda son sırada yer alıyor. Bu sezon Devler Ligi’nde evinde oynadığı 7 maçın sadece 2'sini kaybeden temsilcimiz, kendisiyle aynı puana sahip Laboral Kutxa karşısında galip gelerek üst tur için şansını sürdürmek istiyor.

Sarı lacivertlilerde Oğuz Savaş ve İlkan Karaman’ın yanı sıra Gasper Vidmar ile Kenan Sipahi sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Yeni transfer Blagota Sekulic de Euroleague kuralları gereği sahada olamayacak. Sekulic ilk olarak transfer dönemine denk gelen 8. haftadaki Olimpiakos maçında oyanaybilecek. Sakatlığı geçme aşamasında olan Luka Zoric’in durumu maç saatinde belli olacak.

Top 16 turuna galibiyetle başlayan İspanyol temsicisi son 4 maçını kaybetti. Laboral Kutxa’da Lamont Hamilton ve Thomas Huertel sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Grip olan Fabien Causeur ve hafif sakatlığı bulunan Peppe Poeta’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker, Laboral Kutxa'yı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement