"Fenerbahçe Şanslı..." - Son Dakika
Spor

"Fenerbahçe Şanslı..."

"Fenerbahçe Şanslı..."

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, lider Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının nedenini açıklarken, gelecek hedefinden, takımda zaman zaman yaşanan serbest vuruş tartışmalarına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

18.12.2013 11:11

"Demirören haddini aşmıştır!"

Sabah gazetesinden Yaşar Yalçın'a konuşan Selçuk İnan'ın röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde...

"Fenerbahçe kötü oynuyor demeyeyim ama 3-4 maçı son dakikalarda attıkları gollerle kazandılar. Futbol şansı da onların yanında... Eğer bu şans onların yanında olmasaydı puan farkı en fazla 3 olurdu. Bu sezon şans bizim yanımızda ise hiç olmadı. Fenerbahçe de mutlaka puanlar kaybedecek. Şu anda iyi bir galibiyet serisi yakaladılar. Lig uzun bir maraton, puan kaybedecekler ama bizim maçlarımızı kazanmamız gerekiyor."

"Galatasaray dışında bir yerde oynamak istersem bunun İngiltere Premier Lig olmasını isterim. En beğendiğim lig İngiltere ama öncelikli hedefim Galatasaray 'da daha çok başarılar yakalamak ve dördüncü yıldızı takmak."

"Türkiye denilince Galatasaray akla gelir!"

"Serbest vuruşlarda kim kendini iyi hissediyorsa topun başına o geliyor. Biraz uzak mesafe olunca, Drogba kullanıyor. Çaprazlardan Sneijder ve Burak, yakın mesafede de ben vuruyorum. Hocamız tahtaya penaltıyı kimin kullanacağını yazıyor. Ancak maç içinde kim kendini iyi hissederse, topun başına geçebiliyor."

"Taraftarlarımızın ziyarete gelmesi bizleri rahatsız etmedi. Aslında kulüp içinde birçok sorun yaşanmıştı. Başkanımız ve hocamız arasında, hocamızın ayrılması vs... Bir sürü yalan yanlış şeyler de konuşuldu. Doğrusunu söylemek gerekirse, bunlar taraftarımızı da etkiledi. O gün yanımıza gelip bizi uyarmaları ve destek vermeleri doğaldı çünkü onlar da çok yıprandı."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Fenerbahçe Şanslı...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement