Fenerbahçe Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında, 11 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

09.11.2012 14:09

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 11 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Dün akşamki AEL Limassol maçının on birinde başlayan oyuncular, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonları ve dayanıklılık koşusuyla noktalandı.

Koşu, ısınma, 5'e 2 ve top kapma çalışmalarında takımla birlikte çalışan Egemen Korkmaz, daha sonra kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde, özel bir program dahilinde, takımda ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip Orduspor maçı hazırlıklarını, 10 Kasım Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement