Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Cengiz Ünder kanlar içinde kaldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Cengiz Ünder kanlar içinde kaldı

Fenerbahçe tarihinin en yüksek bonservis bedelli transferleri olan Cengiz Ünder, sarı-lacivertlilerle çıktığı ilk antrenmanda ufak bir sakatlık yaşadı. Ünder, fotoğrafını paylaşarak 'İlk gün hediyesi, hoş bulduk Fenerbahçe' dedi.

14.08.2023 16:16

Fenerbahçe tarihinin en yüksek bonservis bedelli transferleri olan Cengiz Ünder, sarı-lacivertlilerle çıktığı ilk antrenmanda ufak bir sakatlık yaşadı. Kafası açılan milli futbolcu, "İlk gün hediyesi, hoş bulduk Fenerbahçe" ifadeleriyle fotoğrafını paylaştı.

FENERBAHÇE'NİN EN PAHALI TRANSFERİ

Cengiz Ünder, 15 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi oldu. Milli futbolcu, sarı-lacivertlilerin Gaziantep FK'yi 2-1 yendiği mücadeleyi tribünden takip etti.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Cengiz Ünder, kanlar içinde kaldı! Son halini paylaşıp, 'Hoş bulduk' dedi
Fenerbahçe\'nin yeni yıldızı Cengiz Ünder kanlar içinde kaldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Cengiz Ünder kanlar içinde kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Talip Konyali: CENGİZ BİZİM EVLADIMIZ AMA..MAALESEF İSTİKRAR YOK..OYNATMAKTAN ÇOK OYNAMAYI SEVEN BİR OYUNCU..İŞTE TÜM MESELE BU....FENERİ OYNATACAK MI..KENDİSİ OYNARSA İŞ BİRAZ SIKINTILI..AMA HERKESİ OYNATIR VE KENDİSİ DE OYNARSA YEMEDE YANINDA YAT..ZAMANA BIRAKMAK GEREK TABİ..SONUCU DÜNYA ALEM GÖRECEK..UYUM ÇOK ÖNEMLİ..AYNI FELSEFE OLMALI TAKIMDA..YOKSA HERKES BİLDİĞİNİ OYNARSA..FENER GENE BAŞA DÖNER...BİZİM FUTBOLUMUZDA SİSTEM YOK...TÜM MESELE BU.. 73 10 Yanıtla

Advertisement