Fenerbahçe'nin Yeni "Maestro"Su Brezilya'dan! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni "Maestro"Su Brezilya'dan!

Fenerbahçe\'nin Yeni "Maestro"Su Brezilya\'dan!

Fenerbahçe'de Önder Fırat'ın Paris çıkarmasında buluştuğu menajer Mino Raiola ile on numara bölgesinde forma giyen ''maestro'' lakaplı Joao Paulo Mior'un transferini görüştüğü ortaya çıktı.

11.05.2017 08:05

Aykut Kocaman'ın gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olacağı iyiden iyiye netleşmeye başladı... Aykut Kocaman belirlediği isimleri Ali Yıldırım'la paylaşıyor. Yıldırım menajerlerle temas kuruyor. Son hamleyi de Önder Fırat yapıyor.

Önder Fırat, derbi öncesinde Paris'e çıkarma yapmıştı. Adı uzun süredir Galatasaray'la anılan Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola ile Nice'in ünlü yat limanı Castle Hill'de beraber yemek yedi.

Raiola aynı zamanda Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Gregory van der Wiel'in de menajeri. Ayrıca Lille'de kiralık oynayan Laziolu sol açık Ricardo Kishna'nın da haklarını elinde bulunduruyor.

Fenerbahçe'de yeni hedef Mior!

Fotospor'un haberine göre, Raiola'nın menajerliğini yaptığı bir başka oyuncu ise adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Brezilya'nın Botafogo takımının 10 numarası "maestro" lakaplı Mior.

Fenerbahçe'de Önder Fırat'ın Raiola ile yaptığı görüşmede, sezon başında Rio ekibine transfer olan 26 yaşındaki oyuncu için şartları sorduğu iddia edildi. Raiola'dan olumlu bilgiler alan Önder Fırat'ın başkan Aziz Yıldırım ile görüştükten sonra Mior için resmi girişimlerin başlayacağı öğrenildi.

Joao Paulo Mior kimdir?

26 yaşındaki Brezilyalı on numara, Internacional takımının altyapısında yetişti. Devre arasında Botafogo'ya transfer oldu. Bu sezon 6 maçta oynadı ve 1 asist gerçekleştirdi. Transfermarkt değeri 750 bin Euro. Sözleşmesi ise 2019 yılına kadar.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni 'Maestro'Su Brezilya'dan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement