Fenerbahçe Maçı Manisa'da... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Maçı Manisa'da...

Fenerbahçe Maçı Manisa\'da...

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemininin kötü olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe TFF'ye sözlü başvuruda bulunmuş ve maçın İzmir'de oynanmasını istemişti.

03.03.2016 23:49

SPORCOPE ÖZEL - Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemininin kötü olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe TFF'ye sözlü başvuruda bulunmuş ve maçın İzmir'de oynanmasını istemişti.

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel konuyla ilgili Sporcope.com'a özel açıklamalar yaptı. Eryüksel, "Son 1 aydır Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zeminin tamamen değiştirdik. Bu süre boyunca Akhisar Belediye, Manisaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Göztepe kulüpleri bu statta maç yapmadı. Stat Pazar günkü Fenerbahçe maçına hazır hale getirildi. Kesinlikle maçın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanmasını istiyoruz." dedi.

"100 BİN TL HARCADIK, MAÇ İZMİR'DE OYNANMAYACAK"

Dün TFF yönetim kurulu üyesi Arif Koşar ile birlikte Manisa 19 Mayıs Stadı'nda incelemelerde bulunduklarını söyleyen Eryüksel, "TFF maçın 19 Mayıs Stadı'nda oynanabileceği yönünde rapor verdi. Kimsenin kuşkusu olmasın, 1 ay içerisinde yaklaşık 100 bin TL stadın zemini için harcandı. Bu maç İzmir'de oynanmayacak. Bir kez daha söylüyorum, buna gerek yok. Çünkü zemin müsait" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe maçı ile ilgili görüşlerini de bildiren Başkan Eryüksel, "Bizim için çok zor bir maç olacak. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Maçtan en az 1 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

DOUGLAO ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Öte yandan Galatasaray maçını da değerlendiren Akhisar Başkanı, "Çeyrek finale çıkmamız bile bizim için başarıydı. Douglao'ya yapılan eleştiriler çok haksız. Dün kendini maçta parçaladı. O sahada olmasaydı belki 2-3 gol daha yiyebilirdik. Bizim çok değerli oyuncularımızdan bir tanesidir. Bizim için çok kıymetli. Takımımız bu sezon bu performansı sergiliyorsa onun da payı büyüktür"

Eryüksel ayrıca sarı kırmızılı takımın UEFA'dan aldığı cezaya üzüldüğünü belirterek Türk futbolunun önemli bir kulübü olan Galatasaray'ın böyle bir ceza almasını istemediğini ancak kararın çıktığını belirtti.

Sporcope.com haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz...

Son olarak 28.02.2016 tarihinde Manisaspor'un Kocaeli Birlik ile oynadığı karşılaşmada zeminin görüntüleri bu şekilde görüntülenmişti.

280220164ic28 280220164ic5

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda dün çekilen fotoğraflar

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Maçı Manisa'da... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement