Fenerbahçe, Krasic'i Elche'ye Kiraladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Krasic'i Elche'ye Kiraladı

Fenerbahçe, Krasic\'i Elche\'ye Kiraladı

Fenerbahçe, performansı nedeniyle istenileni veremeyen Milos Krasic'i İspanyol ekiplerinden Elche'ye 1 yıllığına kiraladı.

18.08.2014 14:11  Güncelleme: 14:25

Fenerbahçe, yabancı kısıtlamasına takılan oyuncularından birer birer kurtulmaya devam ediyor... Bilindiği gibi Sarı-Lacivertliler, daha önce Miroslav Stoch'u Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e kiralamıştı.

KRASIC DE GİTTİ

Bunun ardından da Milos Krasic ve Joseph Yobo için görüşmeler başlamıştı. Bunun sonucunda da dün Krasic İspanya'nın Elche takımına 1 yıllığına kiralandı. Şimdi sadece Yobo kaldı. Nijeryalı yıldızda yıllık 2 milyon Euro olan maaşı nedeniyle sorun yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Krasic'i Elche'ye Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ESMER: şampiyon: f. b neden bu sene şampiyonlar liginde yok onu da yazsana 7 14 Yanıtla
    FATİHLİ: şike yaptığı için şampiyonlar liginde yok 0 0
  • TARAFTAR: BU TURK FUTBOLUNUN TEMEL SORUNU SANKİ BJK, GS, TS DE YOK PARAYI VER AL SONRA OYNATMADAN GERİ GÖNDER. BJK DEMİRÖRENDEN KURTULDU BİRAZ RAHATLADI AZİZ BASKANDA BUYUDUKCE AKILLANDI AMA AYSAL RİBERY DEN DERS ALMAMIŞKİ HAYRIVİÇİ 3, 5 MİLYONA ALIP BEDAVA GÖNDERDİLER TS SEZON ÖNCESİ PARA VERİP ALDIKLARINI HALİLODZİÇ TAKASTA KULLANIYO OLUR BÖLE ŞEYLER. . AMA (VERGİYE GELİNCE KİMSE FB GİBİ DEVLETE BORCUNU ÖDEMİYO HERKES TAKMAYA ÇALIŞIYO. ) 14 1 Yanıtla
  • natik: insanoğlunda bıraz utanma olu. . . hiçmivicdan yok. . hadifener oynatmadı diyelimgittiğinyerdede oynamıyon bedava para alıyon 2 1 Yanıtla

Advertisement