Fenerbahçe, Kevin Kampl'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Kevin Kampl'ı Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe, Salzburg'da iki kanat ve orta sahanın yanı sıra forvet arkasında da oynayabilen Kampl'ın peşinde düştü.

18.11.2013 09:40  Güncelleme: 09:41

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve ezeli rakibi Galatasaray'ın 9 puan önünde bulunan Fenerbahçe, gelecek yıllar için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaştığı Salzburg'un yıldızı Kevin Kampl'ı halen takip ettirdiği ve devre arasında Avusturya kulübüne teklif sunmaya hazırlandığı bildirildi.

OCAK'TA İŞ BİTEBİLİR

Sabah'ın haberine göre; Geçen sezon Aykut Kocaman'ın mercek altına aldığı Kampl, bu sezon Fenerbahçe karşısında oynadığı iki maçla yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın da dikkatini çekti. Yanal'ın isteğiyle Antrenör İsmail Kartal'ın Avusturya'ya giderek Kampl'ın Avrupa maçlarını takip ettiği bildirildi. Fenerbahçe'nin, Kampl için Ocak ayında Salzburg'a 10 milyon Euro'ya varan bir paketle gideceği ifade ediliyor. Yapılan plana göre, Kevin Kampl, devre arasında olmasa dahi sezon sonunda mutlaka Fenerbahçe forması giyecek.

KARTAL'IN KEŞFİYDİ

Kampl, Kocaman döneminde sık sık Avrupa'ya gidip maç izleyen İsmail Kartal tarafından keşfedilmişti. 23 yaşındaki oyuncu için Kartal bizzat Salzburg yöneticileriyle görüşmüş ve 5 milyon Euro önermişti. Ancak "O bizim yıldız adayımız. Onu 1 yıl sonra 20 milyon Euro'ya satacağız" yanıtını almıştı. Tesadüfen Salzburg Fenerbahçe ile eşleşince, Kampl'dan taraftarın da haberi olmuştu.

KAMPL KİMDİR?

23 yaşındaki Kevin Kampl Almanya doğumlu ancak Slovenya Milli Takımı formasını giyiyor. Orta sahanın yanı sıra iki kanat ve forvet arkasında da oynayabilen Kampl, Avusturya Ligi'nde hem golcü hem de asist özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sezon Avusturya Bundesliga'da oynadığı 14 maçta 5 gol 8 asist yapan Kampl, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle de tam bir orta saha oyuncusu profili çiziyor.

HERKES KADIKÖY'DE OYNAMAK İSTER

Kampl, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadıkları maç sonrasında SABAH'ın sorularını yanıtlamış ve "Transferle ilgili konuşmak doğru değil. Ancak Fenerbahçe taraftarından ve stadın mükemmel atmosferinden etkilendiğimi dile getirmeliyim. Her futbolcu Fenerbahçe'de forma giymek ister" ifadelerini kullanmıştı.

ALEX'İN YERİNİ DOLDURACAK

Dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'la yaşadığı sorunlar nedeniyle çok sevdiği Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan Alex'in yerini doldurmayı planlayan Ersun Yanal'ın bu transferin bitirilmesi yönünde yönetime talimat verdiği öğrenilirken sarı-lacivertli taraftarların da gönlünü kazanmak istiyor


Fenerbahçe, Kevin Kampl\'ı Transfer Etmek İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Kevin Kampl'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement