Fenerbahçe-Fc Vasluı Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Fc Vasluı Maçından Notlar

Fenerbahçe-Fc Vasluı Maçından Notlar

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Romanya temsilcisi FC Vaslui'yi ağırladı.

01.08.2012 22:26

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Romanya temsilcisi FC Vaslui'yi ağırladı. Cezaevinden kısa bir süre önce tahliye olan Aziz Yıldırım bir sezonun ardından tekrar tribünde yerini aldı. Taraftarlar Aziz Yıldırım için pankartlar açtı.

Maç öncesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri stat çevresinde güvenliği sağlarken sarı-lacivertli taraftar erken saatlerden itibaren tribünleri doldurmaya başladı. Bazı taraftarlar oruçlarını tribünlere getirdikleri yemekler ile açtı.

AZİZ YILDIRIM TRİBÜNDE

Şike davası sebebiyle tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden kısa bir süre önce tahliye olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir sezonun ardından tekrar tribündeki yerini aldı. Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yaptı. 'Bizim en büyük transferimiz Aziz Yıldırım' ve resminin bulunduğu 'Farkındayız, Yanındayız' pankartı açan taraftarları, Aziz Yıldırım el sallayarak selamladı.

4 FUTBOLCU İLK KEZ

Mücadeleye beklenen 11'i ile çıkan Fenerbahçe'de 4 futbolcu ilk kez bir resmi maçta forma giydi. Başarılı teknik direktör Aykut Kocaman yeni transferlerden Egemen, Hasan Ali, Kuyt ve Mehmet Topal'a ilk kez bir resmi maçta forma şansı verdi. Öte yandan Moussa Sow'u Aykut Kocaman yedek soyundururken, o bölgede Semih Şentürk görev aldı.

TARAFTAR GAZ MASKESİ İLE GELDİ

Öte yandan bazı taraftarları gaz maskesi ile maça gelmesi dikkat çekti. Yaklaşık 20 kadar FC Vaslui taraftarı kendilerine ayrılan bölümde maçı izledi. Fenerbahçeli taraftarların açtıkları pankartlar ilgi gördü. 'Sexy GS, Deplasmana dokunma, Sana kalkan ellere kalkan olacağız' pankartları dikkat çekti. Migros tribününde 50 kadar taraftarın açtığı sopalı pankartlar alkış topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Fc Vasluı Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement