Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini duyurdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini duyurdu

Fenerbahçe, Boşnak futbolcu Edin Dzeko'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Tanıtım videosunda Dzeko'nun Türkçe şarkı söylemesi kısa sürede gündem oldu. Tecrübeli yıldız, Hande Yener'in 'Beni sev' şarkısını seslendirdi. Dzeko, taraftarlara 'Burada olduğum için çok mutluyum. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum' dedi.

22.06.2023 20:12  Güncelleme: 20:40

Fenerbahçe, Bosna Herseklifutbolcu Edin Dzeko'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Tanıtım videosunda Dzeko'nun Türkçe şarkı söylemesi kısa sürede gündem oldu.

"BENİ SEV" ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Boşnak futbolcu, tanıtım videosunda Hande Yener'in "Beni sev" şarkısını seslendirdi. Dzeko'nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Sarılacivertliler, Edin Dzeko'yu video ile duyurdu. Videoda konuşan Dzeko taraftarlara, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

YILLIK 4.2 MİLYON EURO ALACAK

Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli yıldız, sarı-lacivertlilerden yıllık 4.2 milyon euro maaş alacak.

Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini duyurdu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Talip Konyali: burda olmaktan çok mutluymuş..4,2 milyon euroyu bana verseler ben de çok '' MUSMUTLU '' olurum uyanık..burdan emekli olur artık..yalan mı..Ali koç sağ olsun.. 119 15 Yanıtla
  • Ahmet Kçk: Bu fenerbahce wan porsiye ne cabuk unuttu acaba napacak devri bitmis bir futbolcuyu adam gibi bir transfer yapsaydin bari harbiden sacma bir takim yonetimi var oraya o kadar parayla kac gariban doyar cope atana kadar bari onlara verin dizeko ile birsey yapacağını zannediyor galiba 80 23 Yanıtla
  • Serkan Basar: Gelsinnnn paralarrrrr gece hayatııı lay layyyyy laaayyy 5 0 Yanıtla
  • Samet Demir: 37 yaşında mı 4 0 Yanıtla

Advertisement