Fenerbahçe'de Yönetim İbra Edildi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Yönetim İbra Edildi!

Fenerbahçe\'de Yönetim İbra Edildi!

Fenerbahçe'de yönetim kurulunun faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi.

02.11.2013 13:59

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında kulüp yönetim kurulu, oybirliğiyle ibra edildi.

Ülker Sports Arena'da devam eden kongrede, üyelerin raporlar hakkındaki görüşlerinin ardından yönetim kurulunun ibrası oya sunuldu. Oylama sonucunda yönetim kurulunun faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi.

Bu arada, görüşmeler sırasında söz alan üyelerden Bedri Baykam, UEFA Başkanı Platini, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS'ın sarı-lacivertli kulüp hakkında aldığı kararların haksız olduğunu vurgulayarak, "Bu kulübün şike yaptığına inansak, o kupayı Trabzon'a götürür biz veririz. Ceza alan hiçbir kulüp, futbolcu yok. Biz şikeyi kendi kendimize mi yaptık? Volkan, Alex'ten bilerek gol mü yedi?" diye konuştu.

Öte yandan, kongre salonuna gelen yönetici Talat Yılmaz, kongreyi üyelerin arasında takip etti.

YILDIRIM, MOSTUROĞLU VE EKŞİOĞLU'NUN KÖTÜ ŞÖHRET SAHİBİ OLMADIKLARI KABUL EDİLDİ

Fenerbahçe'de kongrede en önemli maddelerden biri üç yönetici hakkında 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yapılmasını istediği oylamaydı. Bu kulüp tarihinde ilk defa gerçekleşen bir maddenin görüşülmesiydi.

İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Aziz Yıldırım hakkında "kötü şöhret sahibi mi?" oylaması gerçekleştirildi. Oylama öncesi İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu bir konuşma yaptı. Ekşioğlu kürsüye geldiğinde kongrede alkış tufanı koparken F.Bahçeli yönetici sözlerini "Affetmeyeceğiz" diyerek bitirdi. Ekşioğlu "Sözde Fenerbahçeliler" diyerek de salondaki Mehmet Ali Aydınlar'ı hedef aldı.

Oylama sonucu genel kurul üyeleri üç ismin kötü şöhret sahibi olmadığına karar verirken, üç isimin yöneticilikleri ile ilgili geleceğe dair son söz de söylenmiş oldu. Mahkeme daha önce yaptığı açıklamada bu konuda kararı genel kurul üyelerinin vereceğini belirtmişti.

Fenerbahçe'de Genel Kurul'a divan başkanlığı yapan Vefa Küçük ise oylama öncesinde "Fenerbahçe kulübünü bugün, geçmişte ve gelecekte yönetecekler asla kötü şöhrete sahip olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu madde için Fenerbahçe'de diğer başkan adayları da üç yönetici lehinde oy kullandığı belirtildi

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Yönetim İbra Edildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement