Fenerbahçe'de Üç İsim Kesik Yedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Üç İsim Kesik Yedi

Fenerbahçe\'de Üç İsim Kesik Yedi

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, ikisi yabancı olmak üzere üç futbolcuyu kampa davet etmedi.

15.07.2014 15:09

Son Şampiyon Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarında Joseph Yobo, Milos Krasic ve Recep Niyaz kampa çağırılmadı.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ekibi çalışmalara hızlı başladı. Sarı lacivertlilerin antrenmanına Dünya Kupası'ndan henüz geri dönmeyen Emenike, Kuyt, Meireles, Bruno Alves ve Webo katılmadı. Yabancı oyunculardan Cristian, Kadlec, Sow, Holmen ve takımın yeni yıldızı Diego Ribas antrenmanın tamamında yer aldı.

Brezilyalı oyuncunun antrenman boyunca sıklıkla kendisi gibi Atletico Madrid'de forma giymiş olan Emre Belozoğlu ve vatandaşı Cristian Baroni ile konuştuğu da gözlerden kaçmadı.

Yanal, antrenmanlarda genç isimlere de fırsatlar verdi.Genç oyunculardan Muhammed Akarslan, Hakan Cinemre, Semih Ergül ve Berkaycan Değirmencioğlu, takımla birlikte çalıştı ve bu isimlerin kampa da götürülmesi bekleniyor.

Sarı lacivertlilerin iki hafta sürecek olan Topuk Yaylası kampı bugün başlayacak. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilecek sabah antrenmanının ardından 'Son Şampiyon' Düzce'ye yol alacak ve Topuk Yaylası Tesisleri'nde akşam antrenmanı yapılacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Üç İsim Kesik Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement