Fenerbahçe'de Tisserand ve İrfan Can'dan kötü haber! En az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacaklar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Tisserand ve İrfan Can'dan kötü haber! En az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacaklar

Fenerbahçe'de sakatlıklar bitmek bilmiyor. Son olarak Pelkas ve Ferdi Kadıoğlu, Pereira'nın şans vermesi halinde Frankfurt maçında sahada yer alacak. Sivasspor maçında sakatlanan Tisserand ve İrfan Can'dan iyi haber gelmedi. Yırtık tespit edilen 2 futbolcununda en az iki 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

14.09.2021 10:12  Güncelleme: 10:16

Dimitris Pelkas ve Ferdi Kadıoğlu'ndan gelen haber, Vitor Pereira'ya rahat bir nefes aldırdı. İki futbolcunun dönüşü Pelkas'ın dönüşü ise hücum hattında yaşanan sıkıntının çözülmesi açısından önemli bir avantaj olarak görülüyor.

Sakatlıkların biri bitiyor biri başlıyor! Fenerbahçe'ye hem iyi hem kötü haber

İRFAN 2 AYI GEÇECEK

Pelkas ve Ferdi'nin dönüşü sevindirse de Sivasspor maçında yaşanan sakatlıklar moral bozmuştu. Adalelerindeki sorunlar nedeniyle kenara gelmek zorunda kalan Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci'de yırtık tespit edildiği öğrenildi. Her iki oyuncunun da yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalmaları bekleniyor. Yaklaşık 3 haftadır forma giyeyemen İrfan, böylece toplamda 2 aya yakın bir süre sahalardan uzak kalmış olacak.

Fenerbahçe\'de Tisserand ve İrfan Can\'dan kötü haber! En az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacaklar

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Tisserand ve İrfan Can'dan kötü haber! En az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TC Serkan Tan: irfan can neyse varlıgı ve yoklugu bellı degılde tserand sıkıntı tam defas oturmustu bence saglık ekibinin bir an önce değişmasi lazım 1 0 Yanıtla

Advertisement