Fenerbahçe'de Pelkas'ın defteri dürüldü! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Pelkas'ın defteri dürüldü!

Dimitris Pelkas'ın Başakşehir karşılaşmasındaki görüntüsü tepki çekti. Ali Koç ve yönetimi, taraftarın da gözünden düşen Yunan on numaranın biletini kesti.

07.02.2022 13:21  Güncelleme: 13:38

Vitor Pereira'nın hayata küstürdüğü Dimitris Pelkas, Portekizli hocanın gidişinden sonra da göze giremedi. Taraftarın her zaman destek verdiği Yunan futbolcunun Başakşehir karşısındaki isteksiz görüntüsü bardağı taşırdı. Islıklanarak oyundan çıkan Pelkas hakkında yönetim de kararını verdi.

Başakşehir maçında bardak taştı! Fenerbahçe'de Pelkas'ın defteri dürüldü

BİLETİ KESİLDİ

2023'e kadar mukavelesi olan Pelkas, satış listesine koyuldu. Sezon başında 15 milyon euroya yakın teklif getiren futbolcuda daha fazla zarar yaşanmaması için en makul öneri değerlendirmeye alınacak.

21 MAÇTA 1 GOL

Pelkas bu sezon çıktığı 21 resmi karşılaşmada 1 gollük katkı verdi, asist üretemedi. Geçen sezon ise 32 lig maçında 7 gol, 8 asistle oynamıştı.

Fenerbahçe\'de Pelkas\'ın defteri dürüldü!

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Pelkas'ın defteri dürüldü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TC Serkan Tan: pelkasa gelene kadar o kadar cok futbolcu varkı derfteri durulmesı gereken adam günah keçisi ilan edildi.( 1 0 Yanıtla
  • Murat Ercan: Atalarımız asla boş konuşmamıştır " at sahibine göre kişner" miş!.. 1 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Evet yanlışlara bir yanlış daha ekleniyor.Cadı kazanı gibi.Sanki kulüp değil korku filmi.Kimin ne yaptığı ne ettiği belli değil.Eğer başkansız olsa idi FB geçmiş tecrübeleri ile herkes kendi işini yapar şu andan daha başarılı olurdu.İnanın kim geliyor kim gidiyor belli değil.Bir yıldız gelecek takıma güç katacak derken bir başka yıldızın bileti kesiliyor.Eğer bu takımı malum örgüt ele geçirmiş olsa idi bundan daha kötü olamazdı galiba.Bazen tereddüt ediyorum acaba da demekten kendimi alamıyorum 1 0 Yanıtla

Advertisement