Fenerbahçe'de neler oluyor? İsmail Kartal Emre Mor'un da biletini kesti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de neler oluyor? İsmail Kartal Emre Mor'un da biletini kesti

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Crespo'dan sonra Emre Mor ile de yollarını ayırıyor. Forma şansı bulamayan futbolcu, Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı. Emre Mor, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 aylık sözleşme imzalayacak ve sezonun ikinci yarısını İstanbul temsilcisinde geçirecek.

31.01.2024 17:32  Güncelleme: 17:36

Transfer çalışmalarına devam eden ve son olarak Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Emre Mor ile de yollar ayrılıyor.

FATİH KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞTI

Sarı-lacivertli takımda forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le anlaşma sağladı.

4 AYLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarıyla vedalaşan Emre Mor, kısa süre içerisinde Fatih Karagümrük için sağlık kontrolünden geçecek ve 4 aylık sözleşme imzalayıp sezonun ikinci yarısını İstanbul temsilcisinde geçirecek.

2 ASİST YAPTI

Emre Mor'un ikinci yarıdaki maaşının tamamını Fatih Karagümrük üstlenecek. Fenerbahçe'de bu sezon 8 maçta süre bulan Emre Mor, 2 asist yaptı.

Fenerbahçe\'de neler oluyor? İsmail Kartal Emre Mor\'un da biletini kesti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de neler oluyor? İsmail Kartal Emre Mor'un da biletini kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Arslan: İsmail kartal'a yapılan vizyonsuz yakistirmalarina bir örnek daha, İsmail Kartal oyuncuyu kazanmasını bilmiyor, Emre mor Türkiye de dikine oynayan,adam eksiltmede rakipsiz bir oyuncu Türkiye'de eşi benzeri yok, son haftalara geldiğinde rakipler tamamen kapalı defans yapacaklar,Emre mor çok aranacak,eğer şampiyonluk kaçarsa böyle bir kadro ile,İsmail hoca bavulunu pirtisini toplasın ülkeyi terketsin. 53 5 Yanıtla
    Asım Can: Çok haklısın. Zor zamanlarda kapanan savunmayı açacak bi futbolcu emre. Bu çocuğu niye sevmezler anlamış değilim 37 2
  • Enver Şahin: Darısı ; Senin Başına , İsmail Efendi.. 6 5 Yanıtla

Advertisement