Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon transfer edilen ama beklenen performansın çok uzağında kalan Diego Reyes'ten iyi haber geldi. Meksikalı futbolcunun ülkesinin takımı Atlas FC ile anlaştığı öğrenildi.

24.07.2019 14:39  Güncelleme: 15:04

Fenerbahçe'de yönetim, Eljif Elmas'ın satışının ardından takıma yapılacak takviyeler için harekete geçmişti. Fenerbahçe'de, takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili de flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertlilerin elden çıkarmak istediği ancak talibi çıkmayan isimden müjdeli haber geldi. Kadroda düşünülmeyen Diego Reyes, Meksika takımlarından Atlas FC ile anlaşma sağladı.

MENAJERİ KULÜBE HABER VERDİ

Publimetro Guadalajara'da yer alan habere göre; Diego Reyes ve menajerinin, Guadalajara ekibi Atlas ile kontrat konusunda anlaştığı belirtildi. Reyes'in menajeri, Fenerbahçe'ye bu anlaşmayı haber verdi ve bonservisini istedi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Reyes'in menajeri Matias Bunge ile Avusturya'da bir görüşme yapacak ve Meksikalı stoper için düşük de olsa bir bonservis bedeli talep edecek.

FENERBAHÇE İLE SÜPER LİG'DE 8 MAÇA ÇIKTI

Porto ile kontratı sona erdikten sonra bedelsiz bir şekilde geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Reyes, 8 Süper Lig maçında oynadıktan sonra beklentileri karşılayamayınca Leganes'e kiralanmıştı.

Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu
Fenerbahçe\'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ali: milyonlarca euro ya alıyorsunuz. sonra bedava başka takıma veriyorsunuz. kurtulduk diye de zafer naraları atıyorsunuz. adam gibi bir elif vardı onuda sattınız. 10 katını bu dandik adamlara dağıttınız. 3 3 Yanıtla
  • Ss: Kesin elli milyona satmışsınızdıe 1 4 Yanıtla
    Bu kadarda ağlanmaz ki kudurunnnnn:):):): Kemal Sunalın dediği gibi belli sen galatasaylısın onlar çok ağlar :):):)fazla eleştiri gizli hayranlıktır.Sizler anca galibiyet olursa takımın yanındasınız ama biz her zaman her yerde iyisiyle kötüsüyle bunların örneklerini gördünüz önemli olan takımın zor zamanlarında yanında olmak iyi zamanlarında herkes yanında olur zaten 1 0
  • 1907: Böyle oyuncuları topla topla sonra yok fikstur yok baskı önce takım ol takım 3 0 Yanıtla
  • suriyeli: kurtulduk suriyeliden oh be 0 2 Yanıtla

Advertisement