Fenerbahçe'de Derbi Maçın Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Derbi Maçın Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe\'de Derbi Maçın Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, hafta sonu Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

13.03.2012 20:50

Fenerbahçe, hafta sonu Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü. Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler, akşam antrenmanının tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Can Bartu Tesisleri'nde bugün sözleşmesini 3 yıl daha uzatan teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İki grup halinde çalışan futbolculardan sahaya erken gelen grup, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarından sonra, dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 3'e 3 hücum-defans organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. İkinci grup ise koşu ve ısınma

hareketleriyle başladığı antrenmanı, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları ve 4'e 4 hücum defans organizasyonlarıyla tamamladı.

Sabah antrenmanına çıkmayan oyuncular Emre ve Ziegler, akşam antrenmanında takımla birlikte çalışırken; Joseph Yobo, takımdan ayrı bir programla çalıştı. Tedavi süreci devam eden Sezer Öztürk ise antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Derbi Maçın Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement