Fenerbahçe'de Büyük Sıkıntı! Kriz Büyüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Büyük Sıkıntı! Kriz Büyüyor

Fenerbahçe\'de Büyük Sıkıntı! Kriz Büyüyor

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'in hala yeni mukaveleye imza atmaması camiada tedirginliğe yol açıyor.

15.01.2014 12:07

Fenerbahçe'ye transferi oldukça tartışılan Caner Erkin, Galatasaray'da kiralık oynadıktan sonra sarı lacivertli takımın yolunu tutmuştu. Galatasaray'da oldukça eleştirilen bir performans sergileyen Caner, beklentileri karşılayamamıştı. O zamanlar adı Vestel Manisaspor olan Ege ekibinde oynarken Rus takımlarının ilgisini çeken Caner Erkin, henüz 19 yaşındayken yurt dışına transfer yapma şansı yakalamıştı. Rusya Ligi'nde tutunamayan oyuncu Galatasaray'a kiralanmış ardından da 2 milyon Euyro bedellle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İki sezondur çok iyi oynuyor

Sarı lacivertli takımda oldukça düşük ücrete oynayan Caner Erkin, özellikle geçen sezon başlayan çıkışını bu yıl da sürdürdü. Fenerbahçe'nin bir sezonda en çok maç oynadığı yıl olan 2012-2013 futbol sezonunda Caner Erin ilk kıvılcımları verdi. Hem Avrupa hem de Türkiye'de oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Caner, geçtiğimiz sezonu 4 gol 14 asistle tamamlamıştı. Caner Erkin yeni sezona ise adeta bomba gibi başladı. Sol bek mevkisinde oynayan Caner buna rağmen 2 gol atıp 9 asist yaparak kariyerinin en iyi sezonuna imza atmaya çok yaklaştı.

Avrupa takipte

Yılda 700 bin ve maç başı olarak 10 bin Euro alan Caner Erkin'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Sarı lacivertli takımla 4 senelik mukavele yapan Caner Erkin, son iki sezondaki performansıyla bir anda değerini üçe katladı. Milli takımın da değişilmez futbolcusu olan Caner Erkin, Avrupa'nın 3 büyük liginden de teklifler alıyor. Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın bir türlü bekleneni verememesi ve Caner Erkin'in sözleşme yenilememesi, sarı lacivertli camiayı oldukça tedirgin ediyor. Liverpool ve Roma'nın ısrarla istediği futbolcu için Atletico Madrid'in de devrede olduğu biliniyor.

İstediği takıma gidebilir

Fenerbahçe'den oldukça az bir ücret alan Caner Erkin'in tek sorununun para olmadığı, şansını yeniden Avrupa'da denemek istediği gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcu son dönemde Türkiye'de yıprandığı için de böyle bir karar alabilir. Caner Erkin'in sözleşme imzalaması için sezon sonunu bekleyeceği, Avrupa'dan gelen teklifleri de değerlendireceği ifade edildi. Bu arada Caner Erkin, Bosman kuralları gereği Avrupa'dan istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir. Hatta Fenerbahçe'ye haber vermeden yeni takımıyla anlaşabilir. Caner'in maddi isteklerinin de 2,5 milyon Euro garanti ücret ve 1,5 milyon Euro imza bedeli, maç başı da 15 bin Euro olduğu belirtiliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Büyük Sıkıntı! Kriz Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement