Fenerbahçe, Joshua King ile yollarını ayırmayı planlıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Joshua King ile yollarını ayırmayı planlıyor

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirdiği gibi ayrılıklar da planlıyor. Joshua King'in İsmail Kartal'ın planları arasında olmadığı ve takıma doğrudan katkı sağlayacak bir transfer yapmak istedikleri belirtiliyor. King, Fenerbahçe'de 45 maçta 11 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

27.01.2024 13:59  Güncelleme: 14:02

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de ayrılıklar da kapıda. Sarı-lacivertliler, Joshua King ile yolları ayırmayı planlıyor.

İSMAİL KARTAL'IN PLANLARI ARASINDA YOK

Talipleri olduğu öğrenilen Joshua King, İsmail Kartal'ın planları arasında yer almıyor. Sarı-lacivertlilerin, King'in yerine takıma doğrudan katkı sağlayacak bir transfer yapmak istediği belirtiliyor.

KING'İN KARNESİ

Joshua King, 2022 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de 45 maça çıktı. 32 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe, Joshua King ile yollarını ayırmayı planlıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Joshua King ile yollarını ayırmayı planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ismail nevfel arvas: İsmail Kartal bence tadici göndersin yoksa .İsmail kartalın ısrarı onu kendi koltuğundan edebilir 27 8 Yanıtla
  • Gerginyo : Tadicten daha yararlı hiç değilse Ferdi ye yardım ediyor yazık adama yüz metre ileri geri koşuyor 19 3 Yanıtla
  • Ali Kublay: Kaça geldi kaça satacan önemli olan o 12 6 Yanıtla

Advertisement