Fenerbahçe, Alex Meier'in Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Alex Meier'in Peşine Düştü

Ara transfer döneminde forvet transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Bundesliga'nın en golcü ismi Alex Meier için harekete geçti.

01.01.2015 11:57  Güncelleme: 11:59

Ara transfer için düğmeye basan Fenerbahçe'de büyük hareketlilik yaşanıyor... St. Etienne formasını giyen Mevlüt Erdinç için girişimlere başlayan Sarı-Lacivertliler'in gündemine sürpriz bir isim geldi.

Alınan bilgilere göre Bundesliga'da ilk yarının en golcü ismi olan Alex Meier, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe yönetimine önerildi. Sarı-Lacivertliler'le temasa geçen menajerlerin, 31 yaşındaki Alman golcüyü getirebileceklerini söylediği belirlendi. Yönetimin konuyu teknik direktör İsmail Kartal'a ilettiği ve tecrübeli hocanın kısa süre içinde bir karar vereceği öğrenildi.

GÖZLER YABANCI KONTENJANINA ÇEVRİLECEK

Eğer Kartal, Meier'e onay verirse bu kez gözler yabancı kontenjanına çevrilecek. Fenerbahçe'nin bu durumda Michael Kadlec veya Pierre Webo'yu kiralık olarak başka bir takıma gönderebileceği ifade ediliyor. Tüm bu pürüzlerin giderilmesi durumunda Alex Meier, Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek.

16 MAÇTA 13 GOL

Bundesliga'da bu sezon 16 maçta 13 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu, 1.96'lık boyuna rağmen yüksek top tekniği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 2005 yılından bu yana Eintracht Frankfurt formasını giyen Alman forvet daha önce ise Hamburg ve St. Pauli'de görev yapmıştı. Geçen sezon Bundesliga'da çıktığı 22 maçta 8 kez ağları sarsan Alex Meier, 2012- 2013 sezonunda ise 31 maçta 16 gol atmayı başarmıştı.

Alman basını, bazı İngiliz ve İtalyan takımlarının da tecrübeli yıldızın transferi için harekete geçtiğini belirtiyor.

Fenerbahçe, Alex Meier\'in Peşine Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Alex Meier'in Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tiko: Türkiye ye gelsin 16 maçya ancak 2-3 gol atar :)) 4 6 Yanıtla
  • Cosdan: Yaşı fazla.ilerde ağır kalır 5 5 Yanıtla
  • FENNEVVLIYEMLOO: Vallahalimiii:)) Finnevvbohze Hee:)) 1 4 Yanıtla
  • Cin ali m: Ucuz bulmuslardir ondan 1 2 Yanıtla

Advertisement