Favori Bayern" - Son Dakika
Spor

Favori Bayern"

Favori Bayern"

Katalan ekibinin Arjantinli hocası, Devler Ligi'nin en büyük favorisi olarak Alman ekibini işaret etti.

21.02.2014 16:35

Tata'nın sözleşmesi uzatılacak mı?

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı değerlendirirken sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı hakkında da konuştu.

Yarın oynanacak zorlu Real Sociedad maçı düzenlenen basın toplantısına katılan Arjantinli hoca, Şampiyonlar Ligi'ne değindi ve " Bayern Münih, Avrupa'nın son şampiyonu. Kadrolarını bazı oyuncularla güçlendirdiler ve çok önemli bir hocaları var. Bu sezon da inanılmaz ir futbol ortaya koyuyorlar. Bence kime sorsanız onları favori gösterir" dedi.

Sociedad maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Martino, " Valencia'ya kaybedince çok üzülmüştük ama 7 gün sonra liderliği tekrar ele geçirme şansını elde ettik. Şimdi de liderliğimizi sürdürmek için çok önemli bir maça çıkacağız. Bizim için son derece önemli, hatta şu an için en önemli maç. Amacımız galibiyet alıp liderliğimizi sürdürmek" diyerek sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirtti.

Arjantinli hoca, Chelsea Teknik Direktörü Mourinho'nun "Son dönemlerdeki en kötü Barcelona" yorumunun sorulması üzerine ise "Mourinho'nun sözlerini okurum. Bunun hakkında yorum yapmaktansa kendi takımıma odaklanmayı tercih ederim" cevabını verdi.

Sezon sonu ayrılacak mı?

Martino, Barcelona'nın kendisine 2016'ya kadar sözleşme uzatmayı teklif ettiği iddiaları üzerine ise "Kontarımı yenileyip yenilemeyeceğimi hep beraber göreceğiz. Şu an her şey iyi gidiyor. Geri kalan maçlarımıza odaklanmış durumdayız. Kulüple ne önümüzdeki yıla dair ne de transferler hakkında bir görüşme yapmadım. Dediğim gibi sadece bu sezona odaklanıyorum." sözleriyle sanki henüz bir kontrat teklifi almamış gibi konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Favori Bayern' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement