Fatih Terim Daha Çok Aranacak - Son Dakika
Spor

Fatih Terim Daha Çok Aranacak

Fatih Terim Daha Çok Aranacak

Galatasaray'da işler hiç te iyi gitmiyor. Yanlış üstüne yanlış, hata üstüne hata yapılıyor. Şimdi de Florya için bir Futbol Direktörü aranmaya başladı.

17.11.2013 10:55

Neden? Mancini'nin bazı açıkları kapatamadığı, futbolcuların özel yaşamlarına dikkat etmedikleri, disiplinden uzaklaştıkları görüldü de ondan.

İtalyan hoca Metin Oktay tesislerinin içinde kendisi için hazırlanmış dayalı döşeli villayı görünce şaşırmış. "Bu ne?"diye sormuş, yetkililer "Futbolculara yakın olmak için zaman zaman burada kalabilirsiniz"demişler. Mancini şiddetle karşı çıkmış. "Ben Teknik Direktörüm..Antrenmanı yaptırır çeker giderim. 24 saat futbolcuyla birlikte yaşayacak değilim"demiş.

Mancini haklı. Adam bekçi değil ki, Teknik Direktör! Hem herkes de Fatih Terim değil ki yorganı döşeği alıp Florya'ya taşınsın. Fatih Terim futbolcunun ev eşyasıyla uğraşırdı, parasının peşine düşerdi, çocuğunun okul işini kovalardı. Mancini'nin umurunda mı?

Şimdi Galatasaraylı yöneticiler bu açığı kapatabilmek için bir adamın peşine düştüler. Futbol Direktörü kim olsun? Önce Popescu'nun adı atıldı ortaya. Kahkahalarla gülmemek mümkün değil. Bir Rumen Türkiye'nin şartlarını nereden bilir? Popescu sorunları nasıl çözer? Bereket versin ki isminden çabuk vazgeçildi.

Derken Cüneyt Tanman dendi. Cüneyt dünya efendisidir. Çok iyi bir Galatasaraylıdır. Ama bu işi yapacaksan, insanlarla diyaloğun iyi olacak, lider özelliklerin bulunacak. Maalesef Cüneyt Tanman bundan çok uzak. Başarılı olacağına hiç mi hiç inanmıyorum.

Bir başka aday da Erdal Keser. Cüneyt Tanman'dan ilişkileri bir derece daha iyi olsa da, yıllardır Almanya'da. Erdal buradaki sorunları pek bilmez. Daha doğrusu çözemez.

Onu da geçtik. Peki kim? Futbol Direktörü kim olacak Galatasaray'da. Kim olacak bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey Galatasaray'ın Fatih Terim'i daha çoook arayacağı!

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim Daha Çok Aranacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement