F.bahçe Ülker Nba Devini Yere Serdi - Son Dakika
Spor

F.bahçe Ülker Nba Devini Yere Serdi

F.bahçe Ülker Nba Devini Yere Serdi

Fenerbahçe Ülker, NBA Europe Live 2012 etkinliği kapsamında, NBA takımlarından Boston Celtics'i konuk etti.

05.10.2012 23:40

Fenerbahçe Ülker, NBA Europe Live 2012 etkinliği kapsamında, NBA takımlarından Boston Celtics'i konuk etti.

Bu yıl Beko Basketbol Ligi ve Turkish Airlines Euroleague'de başarılı olmak için iddialı bir kadro kuran Sarı-Lacivertliler, Ülker Sports Arena'daki karşılaşmada, 17 kez NBA şampiyonluğu bulunan Boston Celtics'i devirerek görkemli bir zafere imza attı.

Kadrosunda Kevin Garnett, Paul Pierce, Jason Terry ve Rajon Rondo gibi dünya yıldızlarını barındıran Celtics ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, Spor Toto Türkiye Kupası grup maçlarının ardından ara vermeden İstanbul'a dönmüştü.

Fenerbahçe Ülker - Boston Celtics maçında 48 dakika, 5 değil 6 faul, oyun içinde mola, 3 sayı 6.75 metre değil 7.24 metre. FIBA değil, NBA kuralları geçerli oldu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı maça Bo McCalebb, Romain Sato, Ömer Onan, Oğuz Savaş ve İlkan Karaman ilk beşi ile başladı.

Mücadelede ilk çeyreği 27-26 Boston Celtics önde tamamlarken ilk yarı 55-45 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğü ile tamamlandı.

Sarı Lacivertli ekip, üçüncü periyodu da 79-72 önde kapattı.

İlk çeyreğin ardından üstünlüğünü NBA devine kabul ettiren Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan 97-91'lik sonuç ile zaferle ayrıldı.

Ayrıntılar birazdan...

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor F.bahçe Ülker Nba Devini Yere Serdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement