F.bahçe'den Kocaman Mesaj!.. - Son Dakika
Spor

F.bahçe'den Kocaman Mesaj!..

F.bahçe\'den Kocaman Mesaj!..

- SPORX - Fenerbahçe'de ara transfer dönemi Emre Belözoğlu, Reto Ziegler ve Pierre Webo hamleleriyle sonuçlandı.

01.02.2013 17:14

- SPORX - Fenerbahçe'de ara transfer dönemi Emre Belözoğlu, Reto Ziegler ve Pierre Webo hamleleriyle sonuçlandı. Takımın eski kaptanı Emre Belözoğlu'nun altı ay sonra sarı-laciverti camiaya geri dönüşünden sonra ise taraftarlar ve medya camiasında bir dedikodu kulaktan kulağa yayılıyordu; "Emre Belözoğlu ile Aykut Kocaman'ın arası sorunlu..." Basın mensupları Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı kupa maçı sonrası sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman'a Emre'nin transferiyle ilgili sorular yöneltirken Kocaman'ın cevabı "Olmamış bir transfer üzerine konuşmak doğru değil" dedi. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nu transferi bugün resmileşirken tecrübeli oyuncu dün hava alanında yaptığı açıklamada "O dönemde gidişim iki taraf için de hayırlısı olandı. Evet sorunlar yaşadık ama bu sorunları iki gün sonra hallettik ve ben ay tüm gücümle bu forma için mücadele ettim. Aykut hocam ile aramızda bir sıkıntı yok, artık sarılma zamanı" ifadelerini kullandı.

POLEMİKLERE İZİN YOK

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahce.org'da bugün yayınlanan bir fotoğraf ise Aykut Kocaman & Emre Belözoğlu spekülasyonlarına karşı adeta KOCAMAN bir mesajdı. Emre transferinin ilk gününde yayınlanan bu fotoğraf dikkatden kaçmadı. Fotoğrafta başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu'nun sıcak ve eski günlerdeki gibi diyalogu dikkatlerden kaçmıyor. Belözoğlu'nun ilk günden itibaren F.Bahçe'de kaptanlık görevine başladığı görülüyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar ise sosyal medya üzerine #simdiSARILMAzamani etiketiyle camianın bu üç transferle yeniden birleşerek yeni bir ivme kazanmasını umut ediyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor F.bahçe'den Kocaman Mesaj!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement