F.bahçe 4 Eksik ile Çalıştı - Son Dakika
Spor

F.bahçe 4 Eksik ile Çalıştı

F.bahçe 4 Eksik ile Çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun ikinci devresinin ilk hafta maçında, 18 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

16.01.2016 19:12

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun ikinci devresinin ilk hafta maçında, 18 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonları sonrasında çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı bireysel çalışmalarla noktaladı.

İzinli olan Bruno Alves antrenmanda yer almazken, Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Ertuğrul Taşkıran ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını 17 Ocak Pazar günü Can Bartu Tesislerinde yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Çalışma saat 11.00'de başlayacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor F.bahçe 4 Eksik ile Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement