Eskişehirspor - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor - Sivasspor Maçının Ardından

Eskişehirspor - Sivasspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6. hafta maçında Eskişehirspor, kendi evinde Sivasspor’u 1-0 mağlup etti.

12.02.2014 23:33

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6. hafta maçında Eskişehirspor, kendi evinde Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nı Eskişehir'e getirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bir taraftan maçı kazanmak zorundayken, aklımız diğer maçta, tam konsantre olamıyorsunuz. Maçın başından itibaren çok net pozisyonlar vardı ama maç sonuna doğru beklediğimiz golü bulduk. Dezavantajlar yaşadık. Çocuklar forma bulmuşken en iyi şekilde değerlendirmek için canla başla uğraştılar. Sonuçta bu golle galibiyete ihtiyacımız vardı. Şimdi Medical Park Antalyaspor'la çok zorlu 2 tane yarı final maçı oynayacağız. Finale yükselip, kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz. Bu çocuklarla hem ligin üst sınırlarını zorlamaya hem de kupayı kazanmaya çalışıyoruz. Taraftarlara çok teşekkür ediyoruz. Onların desteği bizim için çok önemliydi. Bizim kadromuz bu. Biz finale çıkıp kupayı kazanacaksak da bu çocuklarla, ligde finale çıkacaksak da bu çocuklarla çıkacağız. Onların motivasyonunu artıralım ki, oyuna daha iyi sarılsınlar. Sezon sonuna kadar bu kadro ile devam edeceğiz. Her oyuncumuzun bizim için değerli olduğunu bilip, Eskişehirspor forması giyen bu kardeşlerimizin moral motivasyonunun artıralım" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Okan Aydın, zor bir maç olduğunu vurgulayarak, "75. dakikada attığımız golle gruptan çıkmayı başardık. Hedefimiz kupayı kaldırmak ve Eskişehir'e getirmek" dedi.

Eskişehirsporlu bir diğer futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi de, çok iyi oynadıklarını ifade ederek, "Şimdi Medical Park Antalyaspor'a karşı yarı final oynayacağız. İnşallah böyle devam ederiz" şeklinde konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Cesar Domingo Lopez ise, Eskişehirspor'un hak ederek gruptan çıktığını belirterek rakip takımı tebrik etti.

Eskişehirspor'un kupada onlar iddialı olduğunu söyleyen Sivassporlu futbolcu Ahmet Şahbaz, "Biz de galibiyet için geldik. Ancak şanssız bir golle mağlubiyet yaşadık. Önümüzdeki maçtan galip gelip, ligdeki iyi çıkışımızı değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Eskişehir'den 1-0'lık mağlubiyetle döndüklerini hatırlatan Sivassporlu futbolcu Aykut Öztürk ise, "Futbolcular galibiyetle dönmek isterler. 4 gün sonra bir maç daha var. Buna hazırlanacağız" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor - Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement