Eskişehirspor'da Huzursuzluk Yok - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Huzursuzluk Yok

Eskişehirspor\'da Huzursuzluk Yok

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, takım içinde huzursuzluk olmadığını söyledi.

13.08.2012 16:46

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, takım içinde huzursuzluk olmadığını söyledi.

Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Ekrem Birsen, takımın yüzde 75'ine transfer teklifi olduğunu, yönetim olarak hiçbir futbolcuyu satmama kararı aldıklarını kaydetti. Birsen açıklamasında, "Eskişehirspor'da satılacak veya gidecek futbolcu yok. Sadece Batuhan A2 takımı ile antremanlara çıkıyor. Batuhan da hal ve hareketlerini düzeltmeli. Batuhan Eskişehirspor'un futbolcusudur. Eskişehirspor yönetimi, bu konuları teknik heyeti ve başkanıyla masaya yatırarak halledecek durumdadır. Yalan yanlış dedikodular ile sezon başında takımımının yıpratılmasını istemiyoruz" dedi.

Birsen ayrıca Cuma günü oynanacak olan sezon'un ilk maçı ile ilgilide şunları söyledi:

"Fairplay çerçevesinde güzel bir sezon diliyoruz. Taraftarımızın desteği ile Akhisar maçını kazanıp taraftarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz. 37 yıl sonra katıldığımız Avrupa Kupalarında bizlere destek olan taraftarımız büyük övgüyü hakediyor. Özellikle rakip takım misafirleri ile girdikleri diyaloglar, misafirperverlikler çok önemli Fair Play örneğidir."

Bursen, bilet fiyatları ile ilgili açık tribün 15 TL, kapalı/misafir tribün 30 TL, VIP A 150 TL, VIP B 100 TL, VIP C 75 TL olarak belirlendiğini açıkladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Huzursuzluk Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement