Eskişehirspor'da Erman Kılıç ile Yollar Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Erman Kılıç ile Yollar Ayrılıyor

Fatih Terim'in Galatasaray'da görev yaptığı dönemde takıma dahil ettiği ancak daha sonra gönderilen Erman Kılıç, Eskişehirspor'dan ayrılacak.

07.12.2014 14:27  Güncelleme: 14:56

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Bahadır Ünalan, futbolculardan Erman Kılıç'a, kendisine yeni kulüp bulması için 12 Ocak'a kadar izin verdiklerini söyledi.

Ünalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıç hakkında bazı internet sitelerinde çeşitli söylentiler çıkarıldığını anlattı.

"SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİĞİ YÖNÜNDE HABERLER DOĞRU DEĞİL"

Kılıç'ın, Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ifade eden Ünalan, "Erman Kılıç'ın sözleşmesini feshettiği yönündeki haberler doğruyu yansıtmıyor. Erman'a kendisine yeni takım bulmasını söyledik. Bu yüzden 12 Ocak'a kadar izin verdik" diye konuştu.

Kulüp Başkan Vekili Ahmet Yalçın da Kılıç'ın takıma önemli katkıları bulunduğunu ifade etti.

GALATASARAY'DA NELER YAŞAMIŞTI?

Erman Kılıç, Fatih Terim'in ısrarları sonucund Sivasspor'dan Galatasaray'a transfer olmuş ancak Terim'in Erman'ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna almaması nedeniyle takımdan ayrılmıştı. Erman Kılıç, kısa süren Galatasaray macerasının ardından Eskişehirspor'a gitmişti.

Eskişehirspor\'da Erman Kılıç ile Yollar Ayrılıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Erman Kılıç ile Yollar Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ülkücü: Adres ptt 1. Lig 9 1 Yanıtla
  • Maestro: Akhisar Belediyespor bu oyuncuyu kesin almalı bence kaçırmamalıs 4 0 Yanıtla
  • şikeci fener: hamzayı GSyi başına getiren güç neyse ermanın kariyeri ile oynayan güç de odur. bu ülkede rantın sahibi de odur şikenin aklayıcısı da. 1 0 Yanıtla

Advertisement