Eskişehirspor'da Çifte Bayram Hesapları - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Çifte Bayram Hesapları

Eskişehirspor\'da Çifte Bayram Hesapları

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, karşılaşacakları Akhisar Belediyespor'u yenerek, Eskişehir halkına çifte bayram yaşatmak istediklerini söyledi.

13.08.2012 15:14  Güncelleme: 15:22

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Spor Toto Süper Lig'de sezonun açılış maçında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor'u yenerek, Eskişehir halkına "çifte bayram" yaşatmak istediklerini söyledi.

Ekrem Birsen, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun, 17 Ağustos'ta Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla başlayacağını hatırlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine, sezonun açılış maçını Eskişehir'e verdikleri için teşekkür eden Birsen, tüm takımların fair-play kuralları çerçevesinde güzel bir sezon geçirmesini diledi.

Birsen, Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirterek, "Sezonun açılış maçında Akhisar Belediyespor'u yenerek Eskişehir halkına çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bütün Eskişehirspor taraftarını bu maça davet ediyoruz" dedi.

Maç bilet fiyatlarının, açık tribün 15, kapalı tribün 30, misafir seyirci tribünü 30, VIP tribünü 75, 100 ve 150 lira olarak belirlendiğini dile getiren Birsen, sezon boyunca ucuz fiyatlara maç izlemek isteyenlere kombine kart almaları çağrısında bulundu.

-"Satılacak veya gidecek futbolcu yok"-

Avrupa kupalarına 37 yıl sonra katılarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Birsen, konukseverliklerinden dolayı taraftarlarına teşekkür etti.

Eskişehir'deki iki maçta Türkiye'de örnek gösterilebilecek bir fair-play örneği sergilediklerini belirten Birsen, "Misafir takım seyircileri Eskişehir'de rahatlıkla kenti tanıma, gezme, alışveriş yapma fırsatı buldu. Bunun bu şekilde devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "Teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetimle arasında problem olduğu söyleniyor. Eskişehirspor başka transfer yapacak mı-" sorusunu yanıtlayan Birsen, şu anda takımda huzursuzluğun söz konusu olmadığını ve gerekli görülecek mevkilere transfer yapabileceklerini anlattı.

"Takımımızın yüzde 75'ine transfer teklifi var" diyen Birsen, yönetim olarak hiçbir futbolcuyu bırakmama kararı aldıklarını bildirdi.

Bu kararın arkasında duracaklarını söyleyen Birsen, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor'da satılacak veya gidecek futbolcu yok. Sadece Batuhan'ın, yaşanan tatsız olay neticesi A2 takımıyla antrenmanlara çıktığı doğrudur. Batuhan da hal ve hareketlerini düzelttiğinde, Eskişehirspor'a faydalı olabileceğini ortaya koyduğunda, Eskişehirspor'un futbolcusudur. Eskişehirspor yönetimi, bu konuları teknik heyeti ve başkanıyla masaya yatırarak halledecek durumdadır. Kimsenin sağdan soldan duyma sözlerle Eskişehirspor'u sezon başında yıpratmasını istemiyoruz. Asılsız haberlere itibar edilmesin."

Muhabir: Oktay Özden/ Sedat Gök

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Çifte Bayram Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement