Eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Sao Paulo'da - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Sao Paulo'da

2006-11 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Diego Lugano, 36 yaşına gelmiş olmasına rağmen dev bir kulübe transfer oldu.

13.01.2016 08:58  Güncelleme: 09:00

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano, müzesinde onlarca ulusal ve uluslararası kupa bulunan, dünyanın en başarılı kulüplerinden Sao Paulo ile anlaştı.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU KUPASI DA VAR

Lugano'nun 2003-06 yılları aasında da forma giydiği Brezilya kulübünün müzesinde 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 2 Kıtalararası Kupa, 3 Libertadores Kupası, 1 Güney Amerika Kupası, 1 CONMEBOL, 6 Brezilya Ligi ve 21 Paulista Ligi'nin de aralarında bulunduğu onlarca kupa bulunuyor.

"HER KONUDA ANLAŞTIM"

Uruguaylı futbolcu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Sao Paolo yönetimi ile her konuda anlaştığını ve Brezilya temsilcisinde yeniden forma giymekten büyük heyecan duyacağını vurguladı.

8 ÜLKEDE 9 KULÜBÜN FORMASINI GİYDİ

Diego Lugano, 1999 yılında başlayan profesyonel kariyerinde sırasıyla Nacional, Plaza Colonia (Uruguay), Sao Paulo (Brezilya), Fenerbahçe (Türkiye), Paris Saint Germain (Fransa), Malaga (İspanya), West Bromwich Albion (İngiltere), Hacken (İsveç) ve Cerro Porteno (Paraguay) takımlarında forma giydi.

Eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Sao Paulo\'da

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Sao Paulo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DELİ FİŞEK: Mikrop her yerde mikrop. 11 32 Yanıtla
  • shaskin ( şaşkin ): Biz onları daima uyardık,uyarmaya devam edeceğiz.Lakin onlar bencilliklerini bir türlü yenemeyip,halen arayış içinde,Allahın verdiği nefesi boşuna harcayarak,ağustos böcekleri gibi hayatlarını sürdürüp,kış aylarında kapımızı çaldıklarında aynı şeyi söyliyeceğiz:Mükemmel futbolu,dini inançları,çağdaş,demokrat,entellektüel tarzları,sade,hoş görünümü(sakalsız,bıyıksız,kısa saç,kravatsız,) İLE milletini bütün Dünya,da en iyi şekilde temsil edebilen vatandaşımız MESUT ÖZİL,dir 3 15 Yanıtla

Advertisement