Eşi İstemedi, Casillas Türkiye'ye Gelmiyor - Son Dakika
Spor

Eşi İstemedi, Casillas Türkiye'ye Gelmiyor

Eşi İstemedi, Casillas Türkiye\'ye Gelmiyor

İspanyol basını, adı Fenerbahçe ile anılan Iker Casillas'ın eşinin de etkisiyle Türkiye'ye gelmek istemediğini ünlü kalecinin tercihinin İngiltere'den yana olduğunu yazdı.

24.06.2015 11:13  Güncelleme: 11:22

İspanyol Marca gazetesi, Iker Casillas ile Real Madrid'in yollarının ayrılmak üzere olduğunu yazdı. Gazete ayrıca adı Fenerbahçe ile anılan deneyimli kalecinin, Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti.

REAL'DEN AYRILACAK

Gazeteye göre eflatun-beyazlıların, Manchester United'dan David de Gea'yı transfer etmesi halinde Casillas tüm kariyerini geçirdiği Real Madrid'den ayrılacak. Marca, deneyimli kaleci ile pek çok kulübün ilgilendiğini yazdı. Gazete bu kulüpler arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da gösterdi ancak Casillas'ın Türkiye'ye gelmek istemediğini belirtti.

İLK TERCİH İNGİLTERE

Marca'ya göre Casillas'ın ilk tercihi İngiltere. Gazetede Gea'nın ayrılması halinde United'ın Tottenham kalecisi lloris'i transfer etmek için harekete geçeceğini bu durumda Casillas'ın da Tottenham'ın yeni kalecisi olabileceğini öne sürdü.

EŞİ İSTEMEDİ

Ayrıca haberde, Casillas'ın spiker eşi Sara Carbonero'nun kariyerini düşündüğü ve bu yüzden Türkiye'yi tercih etmediğinin altı çizildi. Sara Carbonero da Türkiye hakkında olumsuz fikir beyan edip kariyerini zedeleyeceği düşüncesiyle Casillas'ın başka bir ülkeye transfer olması yönünde tavsiyede bulunduğu ifade edildi.

Son Dakika Spor Eşi İstemedi, Casillas Türkiye'ye Gelmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • dikici: Türkiyeyi niye istesin ya 13 yılda Ortadoğu ülkesi olduk. Modern Atatürk türkiyesini getirdikleri nokta Arabistan. heryer iğrenç şekilde kova gibi uzun bir türban yerlerde surunen iğrenç Pardesu. 30 yıl evvelki kadın resimlerine baksınlar ibret alsınlar. utanmaz yobaz guruh. 6 16 Yanıtla
  • GS****: ŞİKE YAPAN TAKIMDA OYNAMAM DEMİŞ CASİLLAS..HELAL KOCUMA 2 6 Yanıtla
  • Coşkun: Banada dese bende gitmem bu karı bıralılırda gidilirmi be 7 1 Yanıtla
  • adem: vah vahh napar türkiye sen gelmezsen acep?????? 7 0 Yanıtla
  • Vatandaş Hayrettin: Tüh çok üzüldük üzüntüden verem olduk yenge ne olur gelin 6 0 Yanıtla
  • ula fişleri girecedim bak haberlere daldım ya ben kaçıyom: zaten gelmezdi buda bahane olmuş 6 0 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,: fenerin fos bir takım oldugu avrupada bile duyulmuş 2 4 Yanıtla
  • Edit 138dk: Bu kız muthis güzel ama dikkatli bakınca cokda çirkin.. :) 6 0 Yanıtla
  • Galatasaray : Eee şikeci takımlarla işi ne olsun ki 2 3 Yanıtla
  • tesettur: senden başka bir iğrenç varmi yobaz beyinsiz imansiz Atatürk yaşasaydı sizin kellenizi kilictan gecirirdi 0 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement