Eşbaşkanlardan Belediyespor'a Destek - Son Dakika
Spor

Eşbaşkanlardan Belediyespor'a Destek

Eşbaşkanlardan Belediyespor\'a Destek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak, DB Belediyespor'un Altay ile oynayacağı maçı izlemeye gelerek takıma destek verecek.

05.09.2014 14:14

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor Futbol takımının 2014 - 2015 futbol sezonunun ilk iç saha müsabakası olan ligin ikinci haftasında Altay ile bu Pazar günü saat 16.00'da Seyrantepe Şilbe Belediyespor tesislerinde karşılaşacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak, Yeşil-kırmızılı takımın Altay ile Pazar günü Seyrantepe Belediyespor tesislerinde saat 16.00'da yapacağı maç için spor camiası ve taraftarlardan destek beklerken, müsabakayı izlemeye gelerek takıma destek vereceği belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanımız İhsan Avcı'nın yaptığı açıklamada, "Pazar günü Seyrantepe Belediyespor Tesislerinde oynanacak müsabakada taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini alacaklarını ve fair-play anlayışına uygun bir şekilde 90 dakika boyunca takımlarını destekleyeceklerine olan inancımız tamdır. Pazar günü ve bundan sonraki haftalarda oynanacak olan müsabakalarda da başta değerli taraftarlarımız olmak üzere tüm spor kamuoyunun gösterecekleri desteklerinden dolayı şimdiden teşekkürlerimizi iletip saygılar sunuyorum" dedi.

Başkan Avcı, ayrıca Altay müsabakasına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye EşBaşkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı'nın da takımlarını desteklemeye geleceklerini bildirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Eşbaşkanlardan Belediyespor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement